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Titre : |
Handbook of essential oils : science, technology, and applications
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Auteur(s) : |
K. Hüsnü Can Başer, Éditeur scientifique
Gerhard Buchbauer, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Aromathérapie ; Cuisine (huiles essentielles) ; Huiles essentielles HUILE ESSENTIELLE ; MEDECINE VETERINAIRE ; MICROORGANISME ; METABOLISME ; ENCAPSULATION ; STOCKAGE ; TRANSPORT ; PRODUCTION ; TERPENE ; SANTE ; MEDECINE ; REGLEMENTATION ; HISTOIRE ; TECHNIQUE ANALYTIQUE ; TRANSFORMATION 8.10 (AROMES-HUILES ESSENTIELLES-ENCAPSULATION) |
Résumé : |
Egyptian hieroglyphs, Chinese scrolls, and Ayurvedic literature record physicians administering aromatic oils to their patients. Today society looks to science to document health choices and the oils do not disappoint. The growing body of evidence of their efficacy for more than just scenting a room underscores the need for production standards, quality control parameters for raw materials and finished products, and well-defined Good Manufacturing Practices. Edited by two renowned experts, the Handbook of Essential Oils covers all aspects of essential oils from chemistry, pharmacology, and biological activity, to production and trade, to uses and regulation. |
Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2010 |
Format : | 1 vol. (XII-975 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 26 cm |
Note(s) : |
Bibliogr.Index |
Table des matières : |
Chapter 1 Introduction
Chapter 1 Introduction |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4200-6315-8 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=68976 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Massy | Bibliothèque | CONSTITUANTS ET ADDITIFS ALIMENTAIRES | BAS 8.10 | Papier | Empruntable Disponible |