Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Advances in food rheology and its applications
|
Auteur(s) : |
Jasim Ahmed, Éditeur scientifique
Pawel Ptaszek, Éditeur scientifique Santanu Basu, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | GELATINE ; GOMME NATURELLE ; PAIN ; PATE ; CHOCOLAT ; FROMAGE ; FIBRE ALIMENTAIRE ; GLUTEN ; TRANSFERT DE CHALEUR ; COLLOIDE ; EMULSION ; GEL ; RHEOLOGIE ; PROPRIETE RHEOLOGIQUE ; TEXTURE ; VISCOELASTICITE ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; SUCRE |
Résumé : |
Advances in Food Rheology and Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor of product performance and consumer acceptance.
Advances in Food Rheology and Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor of product performance and consumer acceptance.
|
Editeur(s) : | Cambridge : Woodhead Publishing |
Date de publication : | 2017 |
Collection : | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition |
Format : | 1 vol. (XXX-497 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
Chapter 1: Food Rheology: Scientific Development and Importance to Food Industry
Chapter 1: Food Rheology: Scientific Development and Importance to Food Industry |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-08-100431-9 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=186907 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.302 AHM | Papier | Empruntable Disponible |