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Titre : |
Food nanoscience and nanotechnology
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Auteur(s) : |
Humberto Hernández-Sánchez, Éditeur scientifique
Gustavo Fidel Gutiérrez-López, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | POLYHOLOSIDE ; LIPIDE ; PROTEINE ; ALBUMINE ; PEPTIDE ; POLYMERE ; EMBALLAGE ; ENCAPSULATION ; CARBONE ; METAL ; EMULSION ; FRUIT ; SECURITE ; STABILISATION ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; TOCOPHEROL ; AGENT DE SURFACE ; BIOCAPTEUR |
Résumé : |
Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity. These and many other applications have emerged in recent years to transform food science and technology. This book proposes to look at some of these applications and their effect on food production and innovation. |
Editeur(s) : | New York : Springer Science+Business Media |
Date de publication : | 2015 |
Collection : | Food Engineering Series |
Format : | 1 vol. (XVIII-300 p.) / ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1 Introduction
1 Introduction |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-3-319-13595-3 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=185869 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU HER | Papier | Empruntable Disponible |