Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Process analytical technology for the food industry
|
Auteur(s) : |
Colm P. O'Donnell, Éditeur scientifique
Colette Fagan, Éditeur scientifique Patrick J. Cullen, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | CONTROLE DE FABRICATION ; ANALYSE D'IMAGE ; ANALYSE DES DONNEES ; TECHNIQUE ANALYTIQUE ; RMN ; SPECTROSCOPIE ; SPECTROSCOPIE INFRAROUGE ; SPECTROSCOPIE RMN |
Résumé : |
The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It can be defined as the optimal application of process analytical technologies, feedback process control strategies, information management tools, and/or product–process optimization strategies.
The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It can be defined as the optimal application of process analytical technologies, feedback process control strategies, information management tools, and/or product–process optimization strategies.
|
Editeur(s) : | New York : Springer Science+Business Media |
Date de publication : | 2014 |
Collection : | Food Engineering Series |
Format : | 1 vol. (VIII-301 p.) / ill. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1 Benefits and Challenges of Adopting PAT for the Food Industry
1 Benefits and Challenges of Adopting PAT for the Food Industry |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4939-0310-8 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=180058 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.1 ODO | Papier | Empruntable Disponible |