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Titre : |
Food process engineering and technology
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Auteur(s) : | Zeki Berk |
Type de document : | Livre |
Sujets : | ACTIVITE DE L'EAU ; REACTION CHIMIQUE ; CONDITIONNEMENT ; CONDITIONNEMENT SOUS ATMOSPHERE CONTROLEE ; CONDITIONNEMENT SOUS VIDE ; MEMBRANE ; DESINFECTION ; NETTOYAGE ; CONTAMINATION ; MELANGE ; CENTRIFUGATION ; CRISTALLISATION ; DISTILLATION ; FILTRATION ; OSMOSE INVERSE ; ULTRAFILTRATION ; HAUTE PRESSION ; IONISATION ; ELECTRODIALYSE ; ECHANGE D'IONS ; EXTRACTION ; ABSORPTION ; TRAITEMENT THERMIQUE ; CONGELATION ; CUISSON ; EVAPORATION ; FRITURE ; REFRIGERATION ; SECHAGE ; LYOPHILISATION ; TORREFACTION ; TRANSFERT DE CHALEUR ; TRANSFERT DE MASSE ; MECANIQUE DES FLUIDES ; POUDRE ; PROPRIETE PHYSIQUE ; PROPRIETE RHEOLOGIQUE ; VISCOSITE ; CONTROLE DE FABRICATION ; CAPTEUR ; TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ; CONSERVATION ; EXTRUSION ; GENIE ALIMENTAIRE ; CINETIQUE ; EMBALLAGE ; PROPRIETE OPTIQUE ; POMPE ; EXTRACTION PAR FLUIDE SUPERCRITIQUE ; ADSORPTION ; SECHOIR ; ANTIOXYGENE ; MICROFILTRATION |
Résumé : |
The past 30 years have seen the establishment of food engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics. |
Editeur(s) : | Amsterdam : Elsevier |
Date de publication : | 2013 |
Mention d'édition : | 2nd ed. |
Collection : | Food science and technology international series |
Format : | 1 vol. (XXIX-690 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
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Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-12-415923-5 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=166403 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV2.2 BER | Papier | Empruntable Disponible |