Titre : | Molecular biological and immunological techniques and applications for food chemists | Type de document : | texte imprimé | Auteurs : | Bert Popping, Editeur scientifique ; Carmen Diaz-Amigo, Editeur scientifique ; Katrin Hoenicke, Editeur scientifique | Editeur : | HOBOKEN : John Wiley and Sons, Inc. | Année de publication : | 2010 | Importance : | 1 vol. (XIV-474 p.) | Présentation : | ill. en coul., couv. ill. en coul. | Format : | 25 cm | ISBN/ISSN/EAN : | 978-0-470-06809-0 | Note générale : | Notes bibliogr. Index | Langues : | Anglais (eng) | Catégories : | Liste Plan de classement 2.4 (IMMUNOLOGIE) [Classement Massy] Thésaurus Agro-alimentaire BIOLOGIE MOLECULAIRE ; ORGANISME GENETIQUEMENT MODIFIE ; ALLERGIE ; OEUF ; LAIT ; GLUTEN ; FRUIT SEC ; POISSON ; VEGETAUX ; IMMUNOLOGIE ; ANIMAL ; VIANDE ; PRODUIT DE LA MER ; SOJA ; IDENTIFICATION
| Type de document : | Livre | Table des matières : | PART Ia MOLECULAR BIOLOGICAL METHODS: TECHNIQUES EXPLAINED
1. Molecular Biology Laboratory Layout
2. Polymerase Chain Reaction
3. Quantitative Real-Time PCR
4. Polymerase Chain Reaction–Restriction Fragment Length Polymorphism Analysis
5. Single-Stranded Conformation Polymorphism Analysis
6. Sequencing
PART Ib MOLECULAR BIOLOGICAL METHODS: APPLICATIONS
7. Meat
8. Genetically Modified Organisms
9. Detection of Food Allergens
10. Offal
11. Aquatic Food
PART IIa IMMUNOLOGICAL METHODS: TECHNIQUES EXPLAINED
12. Antibody-Based Detection Methods: From Theory to Practice
PART IIb IMMUNOLOGICAL METHODS: APPLICATIONS
13. Animal Specification in Speciation
14. International Regulatory Environment for Food Allergen Labeling
15. Japanese Regulations and Buckwheat Allergen Detection
16. Egg Allergen Detection
17. Soy Allergen Detection
18. Milk Allergen Detection
19. Gluten Detection
20. Nut Allergen Detection
21. Fish Allergen Detection
22. Lupin Allergen Detection
23. Mustard Allergen Detection
24. Celery Allergen Detection | Permalien de la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160207 |
Molecular biological and immunological techniques and applications for food chemists [texte imprimé] / Bert Popping, Editeur scientifique ; Carmen Diaz-Amigo, Editeur scientifique ; Katrin Hoenicke, Editeur scientifique . - HOBOKEN : John Wiley and Sons, Inc., 2010 . - 1 vol. (XIV-474 p.) : ill. en coul., couv. ill. en coul. ; 25 cm. ISBN : 978-0-470-06809-0 Notes bibliogr. Index Langues : Anglais ( eng) Catégories : | Liste Plan de classement 2.4 (IMMUNOLOGIE) [Classement Massy] Thésaurus Agro-alimentaire BIOLOGIE MOLECULAIRE ; ORGANISME GENETIQUEMENT MODIFIE ; ALLERGIE ; OEUF ; LAIT ; GLUTEN ; FRUIT SEC ; POISSON ; VEGETAUX ; IMMUNOLOGIE ; ANIMAL ; VIANDE ; PRODUIT DE LA MER ; SOJA ; IDENTIFICATION
| Type de document : | Livre | Table des matières : | PART Ia MOLECULAR BIOLOGICAL METHODS: TECHNIQUES EXPLAINED
1. Molecular Biology Laboratory Layout
2. Polymerase Chain Reaction
3. Quantitative Real-Time PCR
4. Polymerase Chain Reaction–Restriction Fragment Length Polymorphism Analysis
5. Single-Stranded Conformation Polymorphism Analysis
6. Sequencing
PART Ib MOLECULAR BIOLOGICAL METHODS: APPLICATIONS
7. Meat
8. Genetically Modified Organisms
9. Detection of Food Allergens
10. Offal
11. Aquatic Food
PART IIa IMMUNOLOGICAL METHODS: TECHNIQUES EXPLAINED
12. Antibody-Based Detection Methods: From Theory to Practice
PART IIb IMMUNOLOGICAL METHODS: APPLICATIONS
13. Animal Specification in Speciation
14. International Regulatory Environment for Food Allergen Labeling
15. Japanese Regulations and Buckwheat Allergen Detection
16. Egg Allergen Detection
17. Soy Allergen Detection
18. Milk Allergen Detection
19. Gluten Detection
20. Nut Allergen Detection
21. Fish Allergen Detection
22. Lupin Allergen Detection
23. Mustard Allergen Detection
24. Celery Allergen Detection | Permalien de la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160207 |
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