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Titre : |
Off-flavours in the aquatic environment VII. 7th International symposium, Cornwall (CA), 2005/10/2 - 7
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Auteur(s) : |
S.B. Watson, Éditeur scientifique
B. Brownlee, Éditeur scientifique G. Burlingame, Éditeur scientifique J. Ridal, Éditeur scientifique IAWQ (International Association on Water Quality) Formerly IAWPRC |
Type de document : | Autre |
Sujets : | ODEURS ; Detection ; Controle ; DISTRIBUTION DE L'EAU ; odeur des poissons ; odeur des boues Milieu aquatique ; Identification ; Traitement d'eau potable ; Santé publique ; Physiologie sensorielle ; Asie ; Australie AMERIQUE DU NORD ; CALIFORNIE ; TAIWAN ; CHINE ; DIANCHI ; SEOUL ; ONTARIO ; COREE DU SUD ; EUROPE ; Espagne ; BARCELONE ; PHILADELPHIE |
Résumé : |
1 . Production in source waters: cell, population and ecosystem processes. 2 . Detection and identification: analytical and sensory methods. 3 . Drinking water treatment and control. 4 . Drinking water distribution and control. 5 . Off flavour events: management, overviews and case-studies. 6 . Health and public perception. 7 . Off flavours in fish. 8 . Wastewater and sludge odours and control. |
Date de publication : | 2007 |
Format : | 376 p. |
Note(s) : |
Water Science & Technology, vol. 55, n°5 |
Langue(s) : | Anglais |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=135252 |
Exemplaires
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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aucun exemplaire |