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Thésaurus Agro-alimentaire , HYGIENE , TOXICOLOGIE , AGENT DE CONTAMINATION , SUBSTANCE TOXIQUE , TOXINE , MYCOTOXINE
MYCOTOXINESynonyme(s)ACIDE TENUAZONIQUE |



11ème congrès de l'Association Internationale des Sciences et Technologies Céréalières (04/06/1984 - 08/06/1984, Vienne, Autriche). (1984)
Titre : 11ème congrès de l'Association Internationale des Sciences et Technologies Céréalières (04/06/1984 - 08/06/1984, Vienne, Autriche). Type de document : texte imprimé Editeur : VIENNE : Association Internationale des Sciences et Technologies Céréalières Année de publication : 1984 Importance : 135 p. Note générale : Bibliographie
IllustrationsLangues : Anglais (eng) Français (fre) Allemand (ger) Russe (rus) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; CEREALE ; STOCKAGE ; SILO ; NUTRITION ; DIETETIQUE ; FIBRE ALIMENTAIRE ; SANTE ; MEUNERIE ; GLUTEN ; MYCOTOXINE ; SPECTROSCOPIE INFRAROUGE
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18.1.2 (SCIENCE ET TECHNOLOGIE DES CEREALES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=60693 11ème congrès de l'Association Internationale des Sciences et Technologies Céréalières (04/06/1984 - 08/06/1984, Vienne, Autriche). [texte imprimé] . - VIENNE : Association Internationale des Sciences et Technologies Céréalières, 1984 . - 135 p.
Bibliographie
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Langues : Anglais (eng) Français (fre) Allemand (ger) Russe (rus)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; CEREALE ; STOCKAGE ; SILO ; NUTRITION ; DIETETIQUE ; FIBRE ALIMENTAIRE ; SANTE ; MEUNERIE ; GLUTEN ; MYCOTOXINE ; SPECTROSCOPIE INFRAROUGE
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18.1.2 (SCIENCE ET TECHNOLOGIE DES CEREALES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=60693 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque INDUSTRIES ALIMENTAIRES ET COSMETIQUES-FILIERES CON 18.1.2 Papier 33004000537582 Empruntable sous conditions Massy Bibliothèque INDUSTRIES ALIMENTAIRES ET COSMETIQUES-FILIERES CON 18.1.2 Papier 33004000537574 Empruntable 4th international working conference on stored-product protection (21/09/1986 - 26/09/1986, Tel-Aviv, Isräel). / E. Donahaye (1987)
Titre : 4th international working conference on stored-product protection (21/09/1986 - 26/09/1986, Tel-Aviv, Isräel). Type de document : texte imprimé Auteurs : E. Donahaye, Editeur scientifique ; S. Navarro, Editeur scientifique Editeur : JERUSALEM : Caspit Année de publication : 1987 Importance : 668 p. Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; GRAINE ; STOCKAGE ; INSECTE ; MYCOTOXINE ; PESTICIDE ; RONGEUR ; MICROORGANISME ; DESINFESTATION ; FROID ; FUMIGATION ; MOISISSURE
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18.1.1 (STOCKAGE DES CEREALES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=60273 4th international working conference on stored-product protection (21/09/1986 - 26/09/1986, Tel-Aviv, Isräel). [texte imprimé] / E. Donahaye, Editeur scientifique ; S. Navarro, Editeur scientifique . - JERUSALEM : Caspit, 1987 . - 668 p.
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Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; GRAINE ; STOCKAGE ; INSECTE ; MYCOTOXINE ; PESTICIDE ; RONGEUR ; MICROORGANISME ; DESINFESTATION ; FROID ; FUMIGATION ; MOISISSURE
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18.1.1 (STOCKAGE DES CEREALES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=60273 Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque INDUSTRIES ALIMENTAIRES ET COSMETIQUES-FILIERES DON 18.1.1 Papier 33004000537004 Empruntable sous conditions 5th international conference on simulation on modelling in the food and bio-industry. FOODSIM'2008 : June 26-28, 2008, Dublin, Ireland (2008)
Titre : 5th international conference on simulation on modelling in the food and bio-industry. FOODSIM'2008 : June 26-28, 2008, Dublin, Ireland Type de document : texte imprimé Auteurs : Enda Cummins, Editeur scientifique ; Daniel Thiel, Editeur scientifique Editeur : Ostend [Belgique] : EUROSIS-ETI Publication Année de publication : 2008 Importance : 1 vol. (XII-194 p.) Présentation : ill., couv. ill. en coul. Format : 30 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-90-77381-41-0 Note générale : Bibliogr. Index Langues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
ADDITIF ALIMENTAIRE ; GATEAU ; SAUMON ; GLUCANE ; MICROBIOLOGIE ; CHAMPIGNON ; LISTERIA ; SALMONELLA ; APPROVISIONNEMENT ; MYCOTOXINE ; MATIERE PLASTIQUE ; CONGRES ; CRISTALLISATION ; TRAITEMENT AUX MICROONDES ; SECHAGE ; TRANSFERT DE CHALEUR ; LAIT ; SUCRE DE CANNE ; RESEAU DE NEURONES ; MODELE MATHEMATIQUE ; MODELISATION ; CYTOMETRIE EN FLUX ; EXTRUSION ; CANNE A SUCRE
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16.14 (GENIE DES PROCEDES ALIMENTAIRES-TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : KEYNOTES
Modelling and simulation of dynamical systems with a dynamical structure
Jean-Louis Giavitto
Predictive Microbiology Tools for Evaluating the Compliance of RTE Foods with the New European Union Safety Criteria for Listeria monocytogenes
Kostas Koutsoumanis
MODELLING OF HEAT TRANSFER AND SIMULATION OF THERMAL PROCESSES
Global and local optimization of food quality in batch thermal processes
Taghi Miri, Serafim Bakalis, Burc Rustem, Angelos Tsoukalas,Efstratios Pistikopoulos and Peter Jonathan Fryer
Modelling of Heat Transfer to Foods Incorporating Uncertainty in the location of Experimental Temperature Measurement
Kevin Cronin and Jose Caro Corrales
Optimization of drying kinetics of paneer with low pressure superheated steam using an artificial neural network
Shivamurti Shrivastav, B.K. Kumbhar and Amarjeet Kalra
SIMULATION TOOLS FOR FOOD ANALYSIS
Low-grade cane sugar crystallization. Study of the effects of operating conditions on the mass of crystal germs produced carried out by design of experiments
Brigitte Grondin-Perez, Michel Benne and Jean-Pierre Chabriat
Determination of dielectric parameters of frozen materials via reverse technique
S. Curet, O. Rouaud and L. Boillereaux
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCES AND FOOD ENGINEERING
Modelling and simulation of bakery production lines for process analysis and optimization
Walid Hussein, Florian Hecker, Martin Mitzscherling and Thomas Becker
Sandwich Bread Cooling
Jean-Yves Monteau
Effect of the temperature and relative humidity in the respiration rate (RR) & transpiration rate (TR) in Agaricus bisporus
Leixuri Aguirre, Jesus M. Frías, Catherine Barry-Ryan and Helen Grogan
Time to Failure and Time to Repair Profiles Identification
Giuseppe Perrica, Cesare Fantuzzi, Andrea Grassi, Gabriele Goldoni and Federico Raimondi
Expansion of the Whole Wheat Flour Extrusion
Hongyuan Cheng and Alan Friis
RISK ASSESSMENT MODELLING IN FOOD AND BIOTECHNOLOGY
A Meta-Analysis Study of the Effect of Chilling on Prevalence of Salmonella SPP, on Pig Carcasses
D. Bergin, U. Gonzales-Barron and F. Butler
A Preliminary Simulation Model for the Prevalence of Salmonella 4 spp during Pork Processing in Ireland
Ursula Gonzales Barron, Francis Butler, Donal Bergin, Sharon Duggan, Deirdre Prendergast and Geraldine Duffy
A comparison of Deterministic and Stochastic Epidemic Models for the Risk Assessment of Salmonella at the Preharvest level of Pork Production
Ilias Soumpasis and Francis Butler
A Comparison of a Simple Spreadsheet Tool for Risk Assessment and a Fuzzy Risk Assessment Tool for Ranking of Foodborne Pathogens in Poultry Meat
Beatriz Aybar-Barboza and Francis Butler
PREDICTIVE MICROBIOLOGY APPLIED TO FOOD AND BIO-INDUSTRIES
Individual Based Modelling and Flow Cytometry: Two Suitable Tools for Predictive Microbiology
Clara Prats Soler, Jordi Ferrer Savall, Daniel López Codina and josep Vives Rego
Predictive modelling of Listeria monocytogenes in Irish smoked salmon
S.D. Chitlapilly, N. Abu-Ghannam and E.J. Cummins
Assessment of the Sensorial Shelf Life of Cultivated Mushrooms
Debabandya Mohapatra, Fernanda A. Rodrigues and Jesus M. Frias
Optimal dynamic experiment design as a tool for accurate estimation of microbial growth cardinal temperatures
Eva Van Derlinden, Lyn Venken, Kristel Bernaerts and Jan F. Van Impe
CHEMICAL RISK ASSESSMENT/EXPOSURE ASSESSMENT
An Exposure Assessment of Mycotoxins from Feed to Food in Dairy Milk
Rory Coffey and Enda Cummins
Preliminary Quantitative risk ranking and prioritisation of chemical contaminants in skim milk powder chain
A.Adekunte, F. Butler and C.O’Donnell
A Methodology for predicting Barley β Glucan levels during Pre-Harvest Stages
Uma Tiwari and Enda Cummins
Exposure assessment to phycotoxins in recreative shellfish harvesters: a sampling plan
Cyndie Picot, François-Gilles Carpentier, Alain-Claude Roudot and Dominique Parent Massin
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
A tendency model for dynamic simulation of an industrial crystallisation process
Michel Benne, Brigitte Grondin-Perez and Jean-Pierre Chabriat
Prediction of partition coefficients of plastic additives between food simulants and polyethylene films
Guillaume Gillet, Olivier Vitrac and Stéphane Desobry
Reaction Engineering for Sponge Cake Baking: Development of a Methodology to extract an Apparent Identifiable Reaction Scheme
Souad Fehaili, Barbara Rega, Pierre Giampaoli, Mathilde Courel, Catherine Bonazzi, Cedric Brandam and Xuan Meyer
ENERGY EFFICIENCY IMPROVEMENT
An Application for Energy Diagnosis in Sugar Plants
A. Merino, R. Alves, L.F. Acebes, R.Mazaeda and C. de Prada
Computer-Aided Energy Efficiency Evaluation of Microwave Thawing
L. Boillereaux, C. Josset, B. Auvity, E. Akkari and C. Castelain
SIMULATION OF FOOD PRODUCTION SYSTEMS AND THE SUPPLY CHAIN
Discrete Event Simulation with Life Cycle Assessment Data at a Juice Manufacturing System
Björn Johansson, Johan Stahre, Johanna Berlin, Karin Östergren, BarbroSundströmand Anne-MarieTillman
Dynamic Simulation of the Chicken Meat Supply Chain Facing Avian Influenza Crisis
Thi Le Hoa Vo and Daniel Thiel
Web-based predictive models for process optimization in small and medium-sized dairy enterprises
M. Schutyser, F. Smit, H. Straatsma and P. de Jong
SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION
Integrated Simulation Technology for safe sustainable Food Processes
Karin Östergren, Hans Janestad, Johanna Berlin and Ulf Sonesson
Modelling product quality in food supply chains
Martin Grunow, Renzo Akkerman and Aiying RongPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=184073 5th international conference on simulation on modelling in the food and bio-industry. FOODSIM'2008 : June 26-28, 2008, Dublin, Ireland [texte imprimé] / Enda Cummins, Editeur scientifique ; Daniel Thiel, Editeur scientifique . - Ostend (Belgique) : EUROSIS-ETI Publication, 2008 . - 1 vol. (XII-194 p.) : ill., couv. ill. en coul. ; 30 cm.
ISBN : 978-90-77381-41-0
Bibliogr. Index
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
ADDITIF ALIMENTAIRE ; GATEAU ; SAUMON ; GLUCANE ; MICROBIOLOGIE ; CHAMPIGNON ; LISTERIA ; SALMONELLA ; APPROVISIONNEMENT ; MYCOTOXINE ; MATIERE PLASTIQUE ; CONGRES ; CRISTALLISATION ; TRAITEMENT AUX MICROONDES ; SECHAGE ; TRANSFERT DE CHALEUR ; LAIT ; SUCRE DE CANNE ; RESEAU DE NEURONES ; MODELE MATHEMATIQUE ; MODELISATION ; CYTOMETRIE EN FLUX ; EXTRUSION ; CANNE A SUCRE
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16.14 (GENIE DES PROCEDES ALIMENTAIRES-TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : KEYNOTES
Modelling and simulation of dynamical systems with a dynamical structure
Jean-Louis Giavitto
Predictive Microbiology Tools for Evaluating the Compliance of RTE Foods with the New European Union Safety Criteria for Listeria monocytogenes
Kostas Koutsoumanis
MODELLING OF HEAT TRANSFER AND SIMULATION OF THERMAL PROCESSES
Global and local optimization of food quality in batch thermal processes
Taghi Miri, Serafim Bakalis, Burc Rustem, Angelos Tsoukalas,Efstratios Pistikopoulos and Peter Jonathan Fryer
Modelling of Heat Transfer to Foods Incorporating Uncertainty in the location of Experimental Temperature Measurement
Kevin Cronin and Jose Caro Corrales
Optimization of drying kinetics of paneer with low pressure superheated steam using an artificial neural network
Shivamurti Shrivastav, B.K. Kumbhar and Amarjeet Kalra
SIMULATION TOOLS FOR FOOD ANALYSIS
Low-grade cane sugar crystallization. Study of the effects of operating conditions on the mass of crystal germs produced carried out by design of experiments
Brigitte Grondin-Perez, Michel Benne and Jean-Pierre Chabriat
Determination of dielectric parameters of frozen materials via reverse technique
S. Curet, O. Rouaud and L. Boillereaux
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCES AND FOOD ENGINEERING
Modelling and simulation of bakery production lines for process analysis and optimization
Walid Hussein, Florian Hecker, Martin Mitzscherling and Thomas Becker
Sandwich Bread Cooling
Jean-Yves Monteau
Effect of the temperature and relative humidity in the respiration rate (RR) & transpiration rate (TR) in Agaricus bisporus
Leixuri Aguirre, Jesus M. Frías, Catherine Barry-Ryan and Helen Grogan
Time to Failure and Time to Repair Profiles Identification
Giuseppe Perrica, Cesare Fantuzzi, Andrea Grassi, Gabriele Goldoni and Federico Raimondi
Expansion of the Whole Wheat Flour Extrusion
Hongyuan Cheng and Alan Friis
RISK ASSESSMENT MODELLING IN FOOD AND BIOTECHNOLOGY
A Meta-Analysis Study of the Effect of Chilling on Prevalence of Salmonella SPP, on Pig Carcasses
D. Bergin, U. Gonzales-Barron and F. Butler
A Preliminary Simulation Model for the Prevalence of Salmonella 4 spp during Pork Processing in Ireland
Ursula Gonzales Barron, Francis Butler, Donal Bergin, Sharon Duggan, Deirdre Prendergast and Geraldine Duffy
A comparison of Deterministic and Stochastic Epidemic Models for the Risk Assessment of Salmonella at the Preharvest level of Pork Production
Ilias Soumpasis and Francis Butler
A Comparison of a Simple Spreadsheet Tool for Risk Assessment and a Fuzzy Risk Assessment Tool for Ranking of Foodborne Pathogens in Poultry Meat
Beatriz Aybar-Barboza and Francis Butler
PREDICTIVE MICROBIOLOGY APPLIED TO FOOD AND BIO-INDUSTRIES
Individual Based Modelling and Flow Cytometry: Two Suitable Tools for Predictive Microbiology
Clara Prats Soler, Jordi Ferrer Savall, Daniel López Codina and josep Vives Rego
Predictive modelling of Listeria monocytogenes in Irish smoked salmon
S.D. Chitlapilly, N. Abu-Ghannam and E.J. Cummins
Assessment of the Sensorial Shelf Life of Cultivated Mushrooms
Debabandya Mohapatra, Fernanda A. Rodrigues and Jesus M. Frias
Optimal dynamic experiment design as a tool for accurate estimation of microbial growth cardinal temperatures
Eva Van Derlinden, Lyn Venken, Kristel Bernaerts and Jan F. Van Impe
CHEMICAL RISK ASSESSMENT/EXPOSURE ASSESSMENT
An Exposure Assessment of Mycotoxins from Feed to Food in Dairy Milk
Rory Coffey and Enda Cummins
Preliminary Quantitative risk ranking and prioritisation of chemical contaminants in skim milk powder chain
A.Adekunte, F. Butler and C.O’Donnell
A Methodology for predicting Barley β Glucan levels during Pre-Harvest Stages
Uma Tiwari and Enda Cummins
Exposure assessment to phycotoxins in recreative shellfish harvesters: a sampling plan
Cyndie Picot, François-Gilles Carpentier, Alain-Claude Roudot and Dominique Parent Massin
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
A tendency model for dynamic simulation of an industrial crystallisation process
Michel Benne, Brigitte Grondin-Perez and Jean-Pierre Chabriat
Prediction of partition coefficients of plastic additives between food simulants and polyethylene films
Guillaume Gillet, Olivier Vitrac and Stéphane Desobry
Reaction Engineering for Sponge Cake Baking: Development of a Methodology to extract an Apparent Identifiable Reaction Scheme
Souad Fehaili, Barbara Rega, Pierre Giampaoli, Mathilde Courel, Catherine Bonazzi, Cedric Brandam and Xuan Meyer
ENERGY EFFICIENCY IMPROVEMENT
An Application for Energy Diagnosis in Sugar Plants
A. Merino, R. Alves, L.F. Acebes, R.Mazaeda and C. de Prada
Computer-Aided Energy Efficiency Evaluation of Microwave Thawing
L. Boillereaux, C. Josset, B. Auvity, E. Akkari and C. Castelain
SIMULATION OF FOOD PRODUCTION SYSTEMS AND THE SUPPLY CHAIN
Discrete Event Simulation with Life Cycle Assessment Data at a Juice Manufacturing System
Björn Johansson, Johan Stahre, Johanna Berlin, Karin Östergren, BarbroSundströmand Anne-MarieTillman
Dynamic Simulation of the Chicken Meat Supply Chain Facing Avian Influenza Crisis
Thi Le Hoa Vo and Daniel Thiel
Web-based predictive models for process optimization in small and medium-sized dairy enterprises
M. Schutyser, F. Smit, H. Straatsma and P. de Jong
SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION
Integrated Simulation Technology for safe sustainable Food Processes
Karin Östergren, Hans Janestad, Johanna Berlin and Ulf Sonesson
Modelling product quality in food supply chains
Martin Grunow, Renzo Akkerman and Aiying RongPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=184073 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque OPERATIONS UNITAIRES CUM 16.14 Papier 33004000617632 Empruntable
Titre : Advances in applied microbiology. Vol. 10. Type de document : texte imprimé Auteurs : Wayne W. Umbreit, Editeur scientifique ; D. Perlman, Editeur scientifique Editeur : New York : Academic Press Année de publication : 1968 Collection : Advances in applied microbiology num. 10 Importance : 368 p. Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
MICROORGANISME ; MYCOTOXINE ; SOL ; BACTERIE ; ENZYME ; PROTEINE ; TAXONOMIE ; STERILISATION ; ANTIBIOTIQUE
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2.2 (MICROBIOLOGIE) [Classement Massy]Note de contenu : Volumes présents dans cette collection : n° 1 à 30. Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=55881 Advances in applied microbiology. Vol. 10. [texte imprimé] / Wayne W. Umbreit, Editeur scientifique ; D. Perlman, Editeur scientifique . - New York : Academic Press, 1968 . - 368 p.. - (Advances in applied microbiology; 10) .
Bibliographie
Illustrations
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Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
MICROORGANISME ; MYCOTOXINE ; SOL ; BACTERIE ; ENZYME ; PROTEINE ; TAXONOMIE ; STERILISATION ; ANTIBIOTIQUE
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2.2 (MICROBIOLOGIE) [Classement Massy]Note de contenu : Volumes présents dans cette collection : n° 1 à 30. Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=55881 Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque MICROBIOLOGIE-BIOTECHNOLOGIE UMB 2.2 Papier 33004000467558 Empruntable sous conditions
Titre : Advances in applied microbiology. Vol. 22. Type de document : texte imprimé Auteurs : D. Perlman, Editeur scientifique Editeur : New York : Academic Press Année de publication : 1977 Collection : Advances in applied microbiology num. 22 Importance : 319 p. ISBN/ISSN/EAN : 978-0-12-002622-7 Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CELLULE ; ANTIBIOTIQUE ; MYCOTOXINE ; PROTEINE MICROBIOLOGIQUE ; POLLUTION ; PETROLE ; HUILE ; STEROL
Liste Plan de classement
2.2 (MICROBIOLOGIE) [Classement Massy]Note de contenu : Volumes présents dans cette collection : n° 1 à 30. Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=55893 Advances in applied microbiology. Vol. 22. [texte imprimé] / D. Perlman, Editeur scientifique . - New York : Academic Press, 1977 . - 319 p.. - (Advances in applied microbiology; 22) .
ISBN : 978-0-12-002622-7
Bibliographie
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Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CELLULE ; ANTIBIOTIQUE ; MYCOTOXINE ; PROTEINE MICROBIOLOGIQUE ; POLLUTION ; PETROLE ; HUILE ; STEROL
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2.2 (MICROBIOLOGIE) [Classement Massy]Note de contenu : Volumes présents dans cette collection : n° 1 à 30. Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=55893 Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque MICROBIOLOGIE-BIOTECHNOLOGIE PER 2.2 Papier 33004000466576 Empruntable sous conditions PermalinkPermalinkPermalinkAide à la maîtrise des risques en agro-alimentaire des techniques d'analyse performantes - Symposium (03/04/1996, Paris, France). (1996)
PermalinkPermalinkPermalinkL'alimentation à découvert (2015)
PermalinkPermalinkBiotechnology in the feed industry : proceedings of Alltech's fourteenth annual symposium (1998)
PermalinkPermalinkCereal based foods : new developments. (2 Vol.) - ICC'91 symposium (10/06/1991 - 13/06/1991, Prague, Tchécoslovaquie) Vol. 2. / J. Holas (1991)
PermalinkChemical contaminants and residues in food (2012)
PermalinkCocoa and coffee fermentations (2015)
PermalinkContamination des chaînes biologiques - Journées du Comité Scientifique (22/02/1978 - 24/02/1978, Paris, France). (1978)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkEtude de l'alimentation totale française 2 (EAT 2). (2 Vol.) Tome 1 : Contaminants inorganiques, minéraux, polluants organiques persistants, mycotoxines, phyto-estrogènes. Avis de l'Anses. / Jean-Charles Leblanc (2011)
PermalinkEtude de l'alimentation totale française. Mycotoxines, minéraux et éléments traces. / Jean-Charles Leblanc (2004)
PermalinkEvaluation des risques liés à la présence de mycotoxines dans les chaînes alimentaires humaine et animale. Rapport final. / Jean-Marc Frémy (2009)
PermalinkFermentation products - 6th international fermentation symposium (20/07/1980 - 25/07/1980, London, Canada). / Murray Moo-Young (1981)
PermalinkFood analysis by HPLC (2013)
PermalinkPermalinkPermalinkFood microbiology and technology - International meeting (20/04/1978 - 23/04/1978, Parme, Italie). / Basil Jarvis (1979)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkGrain storage : Part of a system - International Symposium (06/06/1971 - 09/06/1971, Winnipeg, Canada). / R.N. Sinha (1973)
PermalinkGuide de bonnes pratiques d'hygiène pour la collecte et le stockage de céréales, d'oléagineux et de protéagineux (2004)
PermalinkHandbook of food analysis. (2 Vol.) Vol. 2 : Residues and other food component analysis. / Leo M.L. Nollet (1996)
PermalinkHandbook of food analysis : volume II (2015)
PermalinkPermalinkPermalinkIntermediate moisture foods - An industry-university co-operation symposium (Weybridge, Royaume-Uni). / R. Davies (1976)
PermalinkPermalinkMaize. Recent progress in chemistry and technology - 7th world cereal and bread congress (28/06/1982 - 02/07/1982, Prague, Tchécoslovaquie). / G.E. Inglett (1982)
PermalinkMéthodes d'analyses immunochimiques pour le contrôle de qualité dans les IAA (2005)
PermalinkPermalinkMicrobiological specifications and testing methods for irradiated food. (1970)
PermalinkMicrobiologie alimentaire. (2 Vol.) Tome 1 : Aspect microbiologique de la sécurité et de la qualité alimentaires. / C.M. Bourgeois (1988)
PermalinkMicrobiologie alimentaire. (2 Vol.) Tome 1 : Aspect microbiologique de la sécurité et de la qualité alimentaires. / C.M. Bourgeois (1990)
PermalinkMicrobiologie alimentaire, Tome 1. Aspect microbiologique de la sécurité et de la qualité des aliments / Claude-Marcel Bourgeois (1996)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkMoisissures des aliments peu hydratés (1998)
PermalinkMonograph on residues and contaminants in milk and milk products. (1991)
PermalinkMonograph on residues and contaminants in milk and milk products. (1997)
PermalinkLes mycotoxines dans l'alimentation - 3ème symposium international IUPAC (16/09/1976 - 18/09/1976, Paris, France). / M. Jemmali (1978)
PermalinkLes mycotoxines dans l'alimentation : évaluation et gestion du risque (1999)
PermalinkMycotoxins in human health. Symposium (02/09/1970 - 04/09/1970, Pretoria, Afrique du Sud). / I.F.H. Purchase (1971)
PermalinkNatural protectants against natural toxicants - Workshop (04/05/1993 - 05/05/1993, Ames, Etats-Unis). / W.R. Bidlack (1995)
PermalinkNovel technologies in food science : their impact on products, consumer trends and the environment (2012)
PermalinkOMICs technologies tools for food science (2012)
PermalinkPenicillium subgenus Penicillium : new taxonomic schemes and mycotoxins and other extrolites. / R.A. Samson (2004)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkProtective cultures, antimicrobial metabolites and bacteriophages for food and beverage biopreservation (2011)
PermalinkQuality of wheat and wheat products - 21st annual wheat workshop (Pune, Inde). / D.K. Salunkhe (1986)
PermalinkPermalinkRapport sur les nouveaux apports de la science et de la technologie à la qualité et à la sûreté des aliments. Tome 1 : Rapport. / Claude Saunier (2004)
PermalinkLes risques alimentaires d'origine biologique : mythes et réalités - Journée scientifique (21/10/2002, Paris, France). (2002)
PermalinkPermalinkSécurité alimentaire du consommateur (1995)
PermalinkTechniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires. (4 Vol.) Vol. 4 : Analyse des constituants alimentaires. / Jean-Louis Multon (1991)
PermalinkTechniques d'emmagasinage des grains. : Evolution et tendances dans les pays en développement. / D.L. Proctor (1995)
PermalinkPermalinkPermalinkThe ICC handbook of cereals, flour, dough & product testing. Methods and applications. / Stanley Cauvain (2009)
PermalinkThe microbiological safety of food - Proceedings of the 8th international symposium on food microbiology (09/1972, Reading, Angleterre). / Betty C. Hobbs (1973)
PermalinkThe safety of foods - International symposium on the safety and importance of foods in the western hemisphere (Mayagüez, Porto Rico). / John C. Ayres (1968)
PermalinkLa toxicologie. Journées d'études (22/11/1983 - 24/11/1983, Montpellier, France). (1984)
PermalinkPermalinkWork documents. 9a : Toxic substances in food, including analysis. International congress of food science and technology (23/09/1974 - 27/09/1974, Madrid, Espagne). / George Franklin Stewart (1974)
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