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Auteur Albert Bosch |
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Titre : Food-borne viruses. Progress and challenges. Type de document : texte imprimé Auteurs : Marion P.G. Koopmans, Editeur scientifique ; Dean O. Cliver, Editeur scientifique ; Albert Bosch, Editeur scientifique Editeur : WASHINGTON : ASM Press Année de publication : 2008 Collection : Emerging issues in food safety Importance : 245 p. ISBN/ISSN/EAN : 978-1-55581-464-9 Prix : 85,09 Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
PRODUIT ALIMENTAIRE ; VIRUS ; MALADIE ; IDENTIFICATION
Liste Plan de classement
2.5 (MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : 1 Historic Overview of Food Virology
2 Food-Borne Viruses-State of the Art
3 Enterically Transmitted Hepatitis
4 The Challenge of Estimating the Burden of an Underreported Disease
5 Emerging Food-Borne Viral Diseases
6 Viral Evolution and Its Relevance for Food Borne Virus Epidemiology
7 Rethinking Virus Detection in Food
8 Binding and Inactivation of Viruses on and in Food, with a Focus on the Role of the Matrix
9 Use of the Codex Risk Analysis Framework To Reduce Risks Associated with Viruses in Food
10 Risk Assessment of Viruses in Food: Opportunities and Challenges
IndexPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=68459 Food-borne viruses. Progress and challenges. [texte imprimé] / Marion P.G. Koopmans, Editeur scientifique ; Dean O. Cliver, Editeur scientifique ; Albert Bosch, Editeur scientifique . - WASHINGTON : ASM Press, 2008 . - 245 p.. - (Emerging issues in food safety) .
ISBN : 978-1-55581-464-9 : 85,09
Bibliographie
Illustrations
Index
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
PRODUIT ALIMENTAIRE ; VIRUS ; MALADIE ; IDENTIFICATION
Liste Plan de classement
2.5 (MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : 1 Historic Overview of Food Virology
2 Food-Borne Viruses-State of the Art
3 Enterically Transmitted Hepatitis
4 The Challenge of Estimating the Burden of an Underreported Disease
5 Emerging Food-Borne Viral Diseases
6 Viral Evolution and Its Relevance for Food Borne Virus Epidemiology
7 Rethinking Virus Detection in Food
8 Binding and Inactivation of Viruses on and in Food, with a Focus on the Role of the Matrix
9 Use of the Codex Risk Analysis Framework To Reduce Risks Associated with Viruses in Food
10 Risk Assessment of Viruses in Food: Opportunities and Challenges
IndexPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=68459 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque MICROBIOLOGIE-BIOTECHNOLOGIE KOO 2.5 Papier 33004000468697 Empruntable