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| Titre : |
Natural antioxidants and food quality in atherosclerosis and cancer prevention - International conference on natural antioxidants and lipid peroxidation in atherosclerosis and cancer. International conference on quality and safety aspects of food and nutrition in Europe '95 (22/08/1995 - 25/08/1995, Helsinski, Finlande).
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| Auteur(s) : |
J.T. Kumpulainen, Éditeur scientifique
J.T. Salonen, Éditeur scientifique |
| Type de document : | Livre |
| Sujets : | CONGRES ; ANTIOXYGENE ; CARDIOPATHIE ; CANCER ; OXYDATION ; LIPIDE ; DIABETE ; PROTEINE ; CAROTENOIDE ; VITAMINE ; SELENIUM ; FLAVONOIDE ; FIBRE ALIMENTAIRE ; ACIDE PHYTIQUE ; REGIME ALIMENTAIRE ; AGENT DE CONTAMINATION ; NUTRITION |
| Editeur(s) : | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
| Date de publication : | 1996 |
| Format : | 449 p. |
| Note(s) : |
Bibliographie
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| Langue(s) : | Anglais |
| Identifiant : | 978-0-85404-721-5 |
| Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=63911 |
Exemplaires (1)
| Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU3.202 KUM | Papier | Empruntable Disponible |

