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![Essentials of food science](https://infodoc.agroparistech.fr/img_cache/pmb_agroparistech_record_52199.webp)
Titre : |
Essentials of food science
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Auteur(s) : |
Vickie A. Vaclavik
Elisabeth W. Christian |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Aliments -- Approvisionnement ; Aliments -- Emballage ; Aliments -- Conservation ; Aliments ; Industrie agro-alimentaire ; Aliments -- Qualité ; Aliments -- Déshydratation ; Aliments -- Réfrigération ; Jus de fruits ; Atmosphères contrôlées |
Résumé : |
Essentials of Food Science covers the basics of foods, food science, and food technology. The book is meant for the non-major intro course, whether taught in the food science or nutrition/dietetics department. In previous editions the book was organized around the USDA Food Pyramid which has been replaced. The revised pyramid will now be mentioned in appropriate chapters only. Other updates include new photos, website references, and culinary alerts for culinary and food preparation students. Two added topics include RFID (Radio frequency ID) tags, and trans fat disclosures. Includes updates on: food commodities, optimizing quality, laws, and food safety. |
Editeur(s) : | New York : Springer |
Date de publication : | cop. 2008 |
Mention d'édition : | 3e éd |
Collection : | Food Science Text Series, ISSN 1572-0330 |
Format : | 1 vol. (xvii-571 p.) / 25 cm |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-387-69939-4 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=52199 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV2.2 VAC | Papier | Empruntable Disponible |