Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Calculating and problem solving through culinary experimentation
|
Auteur(s) : | Hervé This, Auteur (et co-auteur) |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Cuisine ; Sciences -- Expériences ; Cuisine -- Physique ; Cuisine -- Technique ; Chimie -- Expérience |
Résumé : |
"In this book, the students are invited first to make simple experiments in order to get a clear idea of the (culinary) phenomena that they will be invited to investigate, and then are asked simple questions about the phenomena, for which they have to transform their knowledge into skills, using a clear strategy that is explained throughout. Indeed, the is "problem solving based on experiments", and all this about food and cooking." [source éditeur] |
Editeur(s) : | New York : CRC Press |
Date de publication : | 2022 |
Mention d'édition : | First edition. |
Format : | 1 vol. (319 p.) / ill. en coul. |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-03-228650-1 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=214998 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1 THI | Papier | Empruntable Disponible |