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![Kinetic modeling of acrylamide formation in aqueous reaction systems and potato crisps](https://infodoc.agroparistech.fr/img_cache/pmb_agroparistech_record_213195.webp)
Titre : |
Kinetic modeling of acrylamide formation in aqueous reaction systems and potato crisps
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Auteur(s) : |
Jeroen J. Knol
Martinus A.J.S. Van Boekel, Directeur de thèse (et co-directeur) Jozef P.H. Linssen, Directeur de thèse (et co-directeur) |
Type de document : | Thèse |
Sujets : | Chips ; Modélisation ; Cancer -- Aspect nutritionnel ; Aliments ; Aliments -- Toxicologie ; Modèles mathématiques ; Risques pour la santé ; Traitement thermique REACTION DE MAILLARD |
Résumé : |
Acrylamide, a potential carcinogen, can be formed in heat-processed foods, such as French fries, potato crisps, coffee and bread. Although there is still no clarity about the risks associated with the current intake levels of dietary acrylamide, mitigation of acrylamide in foods is strongly advised from the principle of precaution.
Acrylamide, a potential carcinogen, can be formed in heat-processed foods, such as French fries, potato crisps, coffee and bread. Although there is still no clarity about the risks associated with the current intake levels of dietary acrylamide, mitigation of acrylamide in foods is strongly advised from the principle of precaution.
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Editeur(s) : | Wageningen : Wageningen Academic Publishers |
Date de publication : | 2008 |
Format : | 2 vol. (121 p., 50 p.) / ill. en noir et blanc et en coul., fig., tabl., graph. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr.
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Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-90-8585-201-8 |
Organisme d'accueil : | University of Wageningen. Wageningen. Department of Product Design and Quality Management |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=213195 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Accès libre thèses - 2ème étage | THE EXT 2008 KNO | Papier | Empruntable Disponible |