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Titre : |
The sociology of food : eating and the place of food in society
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Auteur(s) : |
Jean-Pierre Poulain, Auteur (et co-auteur)
Augusta Dörr, Traducteur |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Alimentation -- Sociologie ; Sociologie de la connaissance |
Résumé : |
La 4è de couv. indique : "A classic text about the social study of food, this is the first English language edition of Jean-Pierre Poulain's seminal work. Tracing the history of food scholarship, "The sociology of food" provides an overview of sociological theory and its relevance to the field of food." |
Editeur(s) : | London : Bloomsbury |
Date de publication : | 2017 |
Format : | 1 vol. (288 p.) / 24 cm |
Langue(s) : | Français |
Identifiant : | 978-1-4725-8620-9 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=201415 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | RT Ressources agricoles et alimentaires | RT4.102 POU | Papier | Empruntable Disponible |