Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array
(
[TITRE] => <b>Type de document : </b>
[TITRE_CLEAN] => Type de document
[OPAC_SHOW] => 1
[TYPE] => list
[AFF] => Livre
[ID] => 4
[NAME] => cp_typdoc
[DATATYPE] => integer
[VALUES] => Array
(
[0] => 5
)
)
| Titre : |
The sociology of food : eating and the place of food in society
|
| Auteur(s) : |
Jean-Pierre Poulain, Auteur (et co-auteur)
Augusta Dörr, Traducteur |
| Type de document : | Livre |
| Sujets : | Alimentation -- Sociologie ; Sociologie de la connaissance |
| Résumé : |
La 4è de couv. indique : "A classic text about the social study of food, this is the first English language edition of Jean-Pierre Poulain's seminal work. Tracing the history of food scholarship, "The sociology of food" provides an overview of sociological theory and its relevance to the field of food." |
| Editeur(s) : | London : Bloomsbury |
| Date de publication : | 2017 |
| Format : | 1 vol. (288 p.) / 24 cm |
| Langue(s) : | Français |
| Identifiant : | 978-1-4725-8620-9 |
| Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=201415 |
Exemplaires (1)
| Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Palaiseau | Vert | RT Agriculture : Économie, politique, droit, sciences humaines et sociales | RT4.102 POU | Papier | Empruntable Disponible |

