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Titre : |
Ullmann's food and feed : Volume 2
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Type de document : | Livre |
Sujets : | Pain ; Produits de boulangerie-pâtisserie ; Produits céréaliers ; Céréales ; Fromage -- Variétés ; Fromage fondu ; Chocolat ; Confiserie ; Lactosérum ; Corps gras comestibles ; Acides gras ; Glucose ; Glaces, boissons glacées, etc. ; Desserts ; Margarine ; Viande ; Protéines ; Sucre ; Vinaigre ; Levure (agent de fermentation) SIROP DE GLUCOSE |
Résumé : |
A compilation of 58 carefully selected, topical articles from the Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry, this three-volume handbook provides a wealth of information on economically important basic foodstuffs, raw materials, additives, and processed foods, including a section on animal feed. It brings together the chemical and physical characteristics, production processes and production figures, main uses, toxicology and safety information in one single resource. More than 40 % of the content has been added or updated since publication of the 7th edition of the Encyclopedia in 2011 and is available here in print for the first time.
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Editeur(s) : | Weinheim : Wiley-VCH |
Date de publication : | 2017 |
Format : | 1 vol. (XIX p., p. 461-1026) / ill., couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. |
Table des matières : |
PART III: Bulk Food Components |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-3-527-33990-7 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=195381 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU4 ULL | Papier | Empruntable Disponible |