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Titre : |
The microwave processing of foods
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Auteur(s) : |
Marc Regier, Éditeur scientifique
Kai Knoerzer, Éditeur scientifique Helmar Schubert, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | FOUR ; PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE ; TRAITEMENT AUX MICROONDES ; BLANCHIMENT ; CUISSON ; DECONGELATION ; FRITURE ; PROPRIETE DIELECTRIQUE ; MODELE MATHEMATIQUE Aliments -- Aspect nutritionnel ; Aliments -- Séchage ; Aliments -- Stérilisation ; Conditionnement ; Microondes ; Pain ; Pasteurisation ; Produit alimentaire ; Traitement thermique |
Résumé : |
The Microwave Processing of Foods, Second Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place over the past 10 years. Including new chapters on microwave assisted frying, microwave assisted microbial inactivation, microwave assisted disinfestation, this book continues to provide the basic principles for microwave technology, while also presenting current and emerging research trends for future use development. Led by an international team of experts, this book will serve as a practical guide for those interested in applying microwave technology. |
Editeur(s) : | Cambridge : Woodhead Publishing |
Date de publication : | 2017 |
Mention d'édition : | 2nd ed. |
Collection : | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition |
Format : | 1 vol. (XXXVI-448 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1. Introducing microwave-assisted processing of food: Fundamentals of the technology
1. Introducing microwave-assisted processing of food: Fundamentals of the technology |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-08-100528-6 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=192721 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV4.2 REG | Papier | Empruntable Disponible |