Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Foodborne diseases
|
Auteur(s) : |
Christine E.R. Dodd, Éditeur scientifique
Tim Aldsworth, Éditeur scientifique Richard A. Stein, Éditeur scientifique Dean O. Cliver, Éditeur scientifique Hans P. Riemann, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | PARASITE ; TROUBLE METABOLIQUE ; ENTEROTOXINE Aliments -- Contamination ; Aliments -- Contamination -- Prévention ; Aliments -- Teneur en pesticides ; Allergie alimentaire ; Bacillus cereus ; Bacillus subtilis ; Botulisme ; Campylobacter jejuni ; Cancer ; Clostridium ; Épidémiologie ; Escherichia coli ; Hépatites ; Infections ; Intoxication alimentaire ; Listeria monocytogènes ; Maladies d'origine alimentaire ; Microorganismes ; Mycotoxines ; Résistance aux antibiotiques ; Risques alimentaires ; Salmonella ; Staphylocoques ; Toxines ; Vaccination ; Virus ; Yersinia enterocolitica -- Toxicologie |
Résumé : |
Foodborne Diseases, Third Edition, covers the ever-changing complex issues that have emerged in the food industry over the past decade. This exceptional volume continues to offer broad coverage that provides a foundation for a practical understanding of diseases and to help researchers and scientists manage foodborne illnesses and prevent and control outbreaks. It explains recent scientific and industry developments to improve awareness, education, and communication surrounding foodborne disease and food safety.
Foodborne Diseases, Third Edition, covers the ever-changing complex issues that have emerged in the food industry over the past decade. This exceptional volume continues to offer broad coverage that provides a foundation for a practical understanding of diseases and to help researchers and scientists manage foodborne illnesses and prevent and control outbreaks. It explains recent scientific and industry developments to improve awareness, education, and communication surrounding foodborne disease and food safety.
|
Editeur(s) : | London : Academic Press |
Date de publication : | 2017 |
Mention d'édition : | 3rd ed. |
Format : | 1 vol. (XXIX-546 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
Part 1: Principles
Part 1: Principles |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-12-385007-2 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=192693 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.202 DOD | Papier | Empruntable Disponible |