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Titre : |
Nanotechnology in Agriculture and Food Science
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Auteur(s) : |
Marcel Van de Voorde, Auteur (et co-auteur)
Monique A.V. Axelos, Auteur (et co-auteur) |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Agriculture ; Impact sur l'environnement Industrie agro-alimentaire ; Nanotechnologie ; Nanotechnologie -- Recherche ; Risques pour la santé ; Consommateurs -- Comportement ; Agriculture -- Innovations |
Résumé : |
Résumé de l'éditeur : A comprehensive overview of the current state of this highly relevant topic. An interdisciplinary team of researchers reports on the opportunities and challenges of nanotechnology in the agriculture and food sector, highlighting the scientific, technical, regulatory, safety, and societal impacts. They also discuss the perspectives for the future, and provide insights into ways of assuring safety so as to obtain confidence for the consumer, as well as an overview of the innovations and applications. Essential reading for materials and agricultural scientists, food chemists and technologists, as well as toxicologists and ecotoxicologists. |
Editeur(s) : | Weinheim : Wiley-VCH |
Date de publication : | 2017 |
Format : | 1 vol. (424 p.) / 25 cm |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-3-527-33989-1 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=189725 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV1 AXE | Papier | Empruntable Disponible |