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Titre : |
Technological interventions
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Titre de série : | Fermented foods, Part II |
Auteur(s) : |
Ramesh C. Ray, Éditeur scientifique
Didier Montet, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | SAUCISSE ; PRODUIT FERMENTE Aliments -- Aspect nutritionnel ; Aliments -- Composition ; Aliments -- Microbiologie ; Aliments fermentés ; Biotechnologie ; Cacao ; Café ; Céréales ; Champignons microscopiques ; Fermentation ; Fromage -- Variétés ; Industries agro-alimentaires -- Technologie ; Innovations ; Légumes secs ; Maïs ; Pain ; Riz ; Soja ; Yogourt |
Résumé : |
This book reviews the use of fermentation to develop healthy and functional foods and beverages, and the commercialization of some of the fermented food products through the use of biotechnology. The first two sections cover the health and functional benefits of fermented foods and the latter two sections includes chapters on global and region-specific fermented foods that have crossed the geographical barriers to reach the supermarkets all over the world. |
Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2017 |
Collection : | Food Biology Series |
Format : | 1 vol. (XII-513 p.) / ill. en noir et en coul., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1. Fermented Foods: Microbiology, Biochemistry and
1. Fermented Foods: Microbiology, Biochemistry and |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-138-63784-9 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=189700 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV1.1 RAY | Papier | Empruntable Disponible |