Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Flavour : from food to perception
|
Auteur(s) : |
Elisabeth Guichard, Éditeur scientifique
Christian Salles, Éditeur scientifique Martine Morzel, Éditeur scientifique Anne-Marie Le Bon, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | AROME ; FLAVEUR Aliments ; Aliments -- Analyse sensorielle ; Aliments -- Odeur ; Aliments -- Saveur et odeur ; Enzymes ; Goût ; Odorat ; Organes des sens ; Perception ; Perception olfactive ; Physiologie ; Salive |
Résumé : |
This book will cover all aspects of flavour perception, including aroma, taste and the role of the trigeminal nerve, from the general composition of food to the perception at the peri-receptor and central level. This book will answer to a growing need for multidisciplinary approaches to better understand the mechanisms involved in flavour perception.
This book will cover all aspects of flavour perception, including aroma, taste and the role of the trigeminal nerve, from the general composition of food to the perception at the peri-receptor and central level. This book will answer to a growing need for multidisciplinary approaches to better understand the mechanisms involved in flavour perception.
|
Editeur(s) : | CHICHESTER : John Wiley & Sons, Ltd |
Date de publication : | 2017 |
Format : | 1 vol. (XVII-400 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1 Olfactory system in mammals: structural and functional anatomy
1 Olfactory system in mammals: structural and functional anatomy |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-118-92941-4 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=189669 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.4 GUI | Papier | Empruntable Disponible |