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Titre : |
Handbook of food processing : food safety, quality, and manufacturing processes
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Auteur(s) : |
Theodoros Varzakas, Éditeur scientifique
Constantina Tzia, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Aliments -- Analyse sensorielle ; Aliments -- Odeur ; Analyse des dangers et maîtrise des points critiques ; Boissons alcoolisées ; Boissons non alcoolisées ; Chocolat ; Corps gras comestibles ; Déchets ; Fruits ; Hygiène ; Légumes ; Matières premières ; Produits de boulangerie-pâtisserie ; Produits de la mer ; Produits laitiers ; Sécurité ; Traçabilité ; Viande ; Volaille (viande) ; Déchets -- Élimination ; Boulangerie -- Appareils et matériel ; Boulangerie -- Technique ; Aliments fonctionnels ; Chocolat -- Industrie et technique -- Technique HUILE ; HACCP |
Résumé : |
Packed with case studies and problem calculations, Handbook of Food Processing: Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes presents the information necessary to design food processing operations and describes the equipment needed to carry them out in detail. It covers the most common and new food manufacturing processes while addressing relevant food safety and quality issues. The inclusion of case studies and problem calculations in most chapters differentiates this book from other books on food processing and engineering.
Packed with case studies and problem calculations, Handbook of Food Processing: Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes presents the information necessary to design food processing operations and describes the equipment needed to carry them out in detail. It covers the most common and new food manufacturing processes while addressing relevant food safety and quality issues. The inclusion of case studies and problem calculations in most chapters differentiates this book from other books on food processing and engineering.
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Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2016 |
Collection : | Contemporary Food Engineering Series |
Format : | 1 vol. (XX-659 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 26 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
Raw Materials of Foods: Handling and Management
Raw Materials of Foods: Handling and Management |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4987-2177-6 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=187218 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV2.2 VAR | Papier | Empruntable Disponible |