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Titre : |
Whisky : technology, production and marketing
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Auteur(s) : |
Inge Russell, Éditeur scientifique
Graham Stewart, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | BOISSON ALCOOLISEE ; SPIRITUEUX ; MALT ; FERMENTATION ; LEVURE ; FABRICATION ; MARKETING ; DISTILLATION ; CONTROLE DE QUALITE ; GRAINE ; BACTERIE ; SOUS PRODUIT ; EAU ; NETTOYAGE ; CONDITIONNEMENT |
Résumé : |
Whisky: Technology, Production and Marketing explains in technical terms the science and technology of producing whisky, combined with information from industry experts on successfully marketing the product. World experts in Scotch whisky provide detailed insight into whisky production, from the processing of raw materials to the fermentation, distillation, maturation, blending, production of co-products, and quality testing, as well as important information on the methodology used for packaging and marketing whisky in the twenty-first century. No other book covers the entire whisky process from raw material to delivery to market in such a comprehensive manner and with such a high level of technical detail. |
Editeur(s) : | Amsterdam : Academic Press |
Date de publication : | 2014 |
Mention d'édition : | 2nd ed. |
Format : | 1 vol. (XXV-417 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
1. An Introduction to Whisk(e)y and the Development of Scotch Whisky
1. An Introduction to Whisk(e)y and the Development of Scotch Whisky |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-12-401735-1 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=182294 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU4.102 RUS | Papier | Empruntable Disponible |