Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Nutrition and sensation
|
Auteur(s) : | Alan R. Hirsch |
Type de document : | Livre |
Sujets : | NUTRITION ; ANALYSE ORGANOLEPTIQUE ; ODEUR ; COULEUR ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; CANCER |
Résumé : |
Nutrition and Sensation explores how sensations can impact nutrition. It unravels the hidden sensory universe acting to control our appetite and nutritional desires. The sensory influence on food choice is ubiquitous. Whether it is the color of soda, the viscosity of maple syrup, or the aroma of chocolate, the sensory experience fuels consumption.
Nutrition and Sensation explores how sensations can impact nutrition. It unravels the hidden sensory universe acting to control our appetite and nutritional desires. The sensory influence on food choice is ubiquitous. Whether it is the color of soda, the viscosity of maple syrup, or the aroma of chocolate, the sensory experience fuels consumption.
|
Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2015 |
Collection : | Nutrition |
Format : | 1 vol. (XIV-339 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
Chapter 1 Tasting History
Chapter 1 Tasting History |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4665-6907-2 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=182267 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.4 HIR | Papier | Empruntable Disponible |