Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Milk proteins : from expression to food
|
Auteur(s) : |
Harjinder Singh, Éditeur scientifique
Mike Boland, Éditeur scientifique Abby Thompson, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | LACTOSERUM ; ACIDE AMINE ; POLYHOLOSIDE ; PROTEINE DU LAIT ; CASEINE ; DIGESTION ; SANTE ; ANALYSE ORGANOLEPTIQUE ; HAUTE PRESSION ; SECHAGE ; EMULSION ; GEL ; POUDRE ; LAIT ; LACTOGLOBULINE ; LACTALBUMINE ; LACTOFERRINE ; TRAITEMENT THERMIQUE ; SECHAGE PAR DISPERSION ; LAIT DESHYDRATE ; STOCKAGE ; OXYDATION ; LIPIDE ; PROPRIETE RHEOLOGIQUE ; ALIMENT FONCTIONNEL ; DIABETE ; OBESITE |
Résumé : |
Understanding of the interactions of milk proteins in complex food systems continues to progress, resulting in specialized milk-protein based applications in functional foods, and in protein ingredients for specific health applications. Milk Proteins is the first and only presentation of the entire dairy food chain - from the source to the nutritional aspects affecting the consumer.
Understanding of the interactions of milk proteins in complex food systems continues to progress, resulting in specialized milk-protein based applications in functional foods, and in protein ingredients for specific health applications. Milk Proteins is the first and only presentation of the entire dairy food chain - from the source to the nutritional aspects affecting the consumer.
|
Editeur(s) : | San Diego : Academic Press |
Date de publication : | 2014 |
Mention d'édition : | 2e éd. |
Collection : | Food science and technology, international series |
Format : | 1 vol. (XVI-606 p.) / ill. en noir et en coul., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
Chapter 1 -
Chapter 1 - |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-12-405171-3 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=182232 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU4.12 SIN | Papier | Empruntable Disponible |