Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Food microstructures : microscopy, measurement and modelling
|
Auteur(s) : |
Vic J. Morris, Éditeur scientifique
Kathy Groves, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | MICROSCOPIE ; SPECTROSCOPIE INFRAROUGE ; SPECTROSCOPIE RMN ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; MODELISATION ; CELLULE ; RHEOLOGIE ; MODELE MATHEMATIQUE ; SPECTROSCOPIE ; STRUCTURE ; MICROSCOPIE ELECTRONIQUE |
Résumé : |
The development of high-quality foods with desirable properties for both consumers and the food industry requires a comprehensive understanding of food systems and the control and rational design of food microstructures. Food microstructures reviews best practice and new developments in the determination of food microstructure.
The development of high-quality foods with desirable properties for both consumers and the food industry requires a comprehensive understanding of food systems and the control and rational design of food microstructures. Food microstructures reviews best practice and new developments in the determination of food microstructure.
|
Editeur(s) : | CAMBRIDGE : Woodhead Publishing Limited |
Date de publication : | 2013 |
Collection : | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, ISSN 2042-8049, num. 254 |
Format : | 1 vol. (XXXIII-438 p.) / ill. en coul., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
PART 1 MICROSTRUCTURE AND MICROSCOPY
PART 1 MICROSTRUCTURE AND MICROSCOPY |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-85709-525-1 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=166272 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.303 MOR | Papier | Empruntable Disponible |