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Titre : |
Biotechnology in functional foods and nutraceuticals
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Auteur(s) : |
Debasis Bagchi, Éditeur scientifique
Francis C. Lau, Éditeur scientifique Dilip K. Ghosh, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Aliments -- Biotechnologie ; Aliments fonctionnels ; Compléments alimentaires |
Résumé : |
The book begins with an overview of recent advances in biotechnology and their contributions to food science. It then examines the impact of genetic modification on functional foods and explores various aspects of food manufacturing technology. This one-of-a-kind resource also gives insight into quality assurance and food safety and an assessment of where the field currently stands on legal, social, and regulatory aspects of food biotechnology. The book rounds out its solid coverage with a look at future directions in the applications of biotechnology to functional foods and nutraceuticals. |
Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2010 |
Format : | 1 vol. (XVIII-573 p.) / 25 cm |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4200-8711-6 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=161886 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV1 BAG | Papier | Empruntable Disponible |