Sheep and goat nutrition : intake, digestion, quality of products and rangelands ; proceedings of the 8th seminar of the sub-network on nutrition of the FAO-CIHEAM inter-regional cooperative research and development network on sheep and goats (2000)
Sheep and goat nutrition : intake, digestion, quality of products and rangelands ; proceedings of the 8th seminar of the sub-network on nutrition of the FAO-CIHEAM inter-regional cooperative research and development network on sheep and goats [texte imprimé] / I. Ledin, Editeur scientifique ; Pierre Morand-Fehr, Editeur scientifique . - Paris : Centre international de hautes études agronomiques méditerranéennes, 2000 . - 201 p. ; 30 x 21 cm. - (Cahiers Options méditerranéennes, ISSN 1022-1379; 52) . ISBN : 978-2-84107-490-7 : 200 FRF Résumés bilingues anglais-français Langues : Français (fre)
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Localisation | Emplacement | Section | Cote | Support | Code-barres | Disponibilité |
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Paris Claude Bernard | Bibliothèque | OVINS-CAPRINS (Jaune) | P2001/606 | Papier | 33004000130628 | Empruntable |