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Titre : |
Modern techniques for food authentication
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Auteur(s) : | Da-Wen Sun, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Chromatographie ; Analyse spectrale ; Protéines -- Analyse ; Enzymes ; Poisson ; Immunologie -- Technique ; Résonance magnétique nucléaire ; Chromatographie en phase gazeuse ; Chromatographie en phase liquide ; ADN ; Réaction en chaîne de la polymérase ; Électrophorèse ; Aliments ; spectrométrie infrarouge ; Boisson -- Falsification et inspection ; Aliments -- Analyse ; Aliments -- Falsification et inspection ; Viande ; Produits laitiers ; Produits céréaliers ; Corps gras comestibles ; Sucre ; Miel ; Fruits ; Légumes ; Café ; Spectroscopie de masse ; Vin ; Vinaigre PROPRIETE OPTIQUE |
Résumé : |
Modern Techniques for Food Authentication, Second Edition presents a comprehensive review of the novel techniques available to authenticate food products, including various spectroscopic technologies, methods based on isotopic analysis and chromatography, and other techniques based on DNA, enzymatic analysis and electrophoresis. This new edition pinpoints research and development trends for those working in research, development and operations in the food industry, giving them readily accessible information on modern food authentication techniques to ensure a safe and authentic food supply. It will also serve as an essential reference source to undergraduate and postgraduate students, and for researchers in universities and research institutions. |
Editeur(s) : | London : Academic Press |
Date de publication : | 2018 |
Mention d'édition : | 2nd ed. |
Format : | 1 vol. (XXVII-777 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1. Introduction to Food Authentication
1. Introduction to Food Authentication |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-12-814264-6 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=197709 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.1 SUN | Papier | Empruntable Disponible |