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Titre : |
Evaluation technologies for food quality
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Auteur(s) : |
Jian Zhong, Éditeur scientifique
Xichang Wang, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Analyse sensorielle ; Aliments -- Analyse sensorielle ; Électronique -- Instruments ; Aliments -- Activité de l'eau ; Aliments -- Qualité ; Rayons X ; Sondes moléculaires ; Analyse spectrale ; Résonance magnétique nucléaire ; Chromatographie en phase gazeuse ; Chromatographie en phase liquide ; Électrophorèse ; Spectroscopie de masse ; Aliments -- Texture ; Rhéologie ; Biologie moléculaire ; Électrochimie ; Chimie analytique ; spectrométrie infrarouge ; Immunologie -- Technique ; microscopes ; Microscopes électroniques |
Résumé : |
Evaluation Technologies for Food Quality summarizes food quality evaluation technologies, which include sensory evaluation techniques and chemical and physical analysis. In particular, the book introduces many novel micro and nano evaluation techniques, such as atomic force microscopy, scanning electron microscopy, and other nanomaterial-based methods. All topics cover basic principles, procedures, advantages, limitations, recent technology development, and application progress in different types of foods. This book is a valuable resource for scientists in the field of food science, engineering, and professionals in the food industry, as well as for undergraduate and postgraduate students studying food quality evaluation technology. |
Editeur(s) : | Cambridge : Woodhead Publishing |
Date de publication : | 2019 |
Collection : | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition |
Format : | 1 vol. (XXII-860 p.) / ill. en coul., couv. ill. en coul. / 23 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1. An introduction to evaluation technologies for food quality
1. An introduction to evaluation technologies for food quality |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-12-814217-2 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=197693 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.1 ZHO | Papier | Empruntable Disponible |