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Titre : |
Bailey's industrial oil and fat products : Volume 3
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Auteur(s) : |
Thomas H. Applewhite, Éditeur scientifique
Michael M. Chrysam, Auteur (et co-auteur) David R. Erickson, Auteur (et co-auteur) |
Type de document : | Livre |
Sujets : | CORPS GRAS ; HUILE ; COMPOSITION ; NUTRITION ; PROPRIETE CHIMIQUE ; REACTION CHIMIQUE ; CLASSIFICATION ; SECHAGE PAR DISPERSION ; RAFFINAGE ; PRODUIT LAITIER ; ALIMENT TRANSFORME ; MARGARINE ; PRODUIT DE CONFISERIE |
Résumé : |
This book privides the only English language reference to bring together modern theory and practice of handling, formulating, and isolating fats on both large (industrial) and small (laboratory) scales - with adequate theoritical background included to permit the development of new concepts and products. Contains information on products and processes and supplies information necessary to apply many new techniques. |
Editeur(s) : | New York : John Wiley & sons |
Date de publication : | 1985 |
Format : | 353 p. |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-471-80951-7 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=196411 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU4.6 APP | Papier | Empruntable Disponible |