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Titre : |
Perfume and flavor materials of natural origin
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Auteur(s) : | Steffen Arctander, Auteur (et co-auteur) |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Aliments -- Odeur ; Fleurs -- Odeur PARFUM |
Résumé : |
A perfumer's and flavorist's practical description of available materials, their origin, production and processing, appearance, odor and flavor type, evaluation, application and availability with brief notes on their main constituents, replacements and most common adulterants. |
Editeur(s) : | WHEATON : Allured Publishing Corporation |
Date de publication : | 1994 |
Format : | 736p. |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-931710-36-0 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=196334 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.207 ARC | Papier | Empruntable Disponible |