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Titre : |
Mechanism and theory in food chemistry
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Auteur(s) : | Dominic W.S. Wong |
Type de document : | Livre |
Sujets : | ALGINATE ; CARRAGHENATE ; XANTHANE ; PECTINE ; CARAMEL ; CAROTENOIDE ; ASPARTAME ; EXHAUSTEUR DE GOUT ; GLUCANE ; HEMICELLULOSE ; AMYLASE ; ISOMERASE ; LIPOXYGENASE ; OXYDASE ; PHOSPHATE ; MYOGLOBINE ; REACTION DE MAILLARD ; LIPOLYSE ; OXYDATION ; ENCAPSULATION ; SUBSTANCE TOXIQUE Acide ascorbique ; Acides aminés ; Acides gras ; Aliments -- Additifs ; Aliments -- Composition ; Aliments -- Saveur ; Aliments -- Saveur et odeur ; Amidons ; Anthocyanes ; Antioxydants ; Boissons ; Cellulose ; Colloïdes ; Colorants dans les aliments ; Édulcorants ; Emulsifiants ; Émulsions ; Enzymes ; Épices ; Fruits ; Glucides ; Légumes ; Lipides ; microencapsulation ; Mycotoxines ; Oses ; Peptides ; Pigments ; Protéines ; Réactions chimiques ; Viande ; Vitamine A ; Vitamine E ; Vitamines ; Vitamines B ; Vitamines D |
Résumé : |
For the first time in over twenty-five years, this unique and popular textbook on food chemistry mechanism and theory has received a full update. Emphasizing the underlying chemical reactions and interactions that occur in foods during processing and storage, this book unifies the themes of "what", "how" and "why" in the language of equations, reactions and mechanisms.
For the first time in over twenty-five years, this unique and popular textbook on food chemistry mechanism and theory has received a full update. Emphasizing the underlying chemical reactions and interactions that occur in foods during processing and storage, this book unifies the themes of "what", "how" and "why" in the language of equations, reactions and mechanisms.
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Editeur(s) : | Cham [Switzerland] : Springer International Publishing AG |
Date de publication : | 2018 |
Mention d'édition : | 2nd ed. |
Format : | 1 vol. (XVI-450 p.) / ill. en noir et en coul., couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
1 Lipids
1 Lipids |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-3-319-50765-1 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=193326 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.1 WON | Papier | Empruntable Disponible |