Adresse
Infodoc : Réseau des bibliothèques et centres de documentation d'AgroParisTechFrance
contact
Array ( [TITRE] => <b>Type de document : </b> [TITRE_CLEAN] => Type de document [OPAC_SHOW] => 1 [TYPE] => list [AFF] => Livre [ID] => 4 [NAME] => cp_typdoc [DATATYPE] => integer [VALUES] => Array ( [0] => 5 ) )
Titre : |
Microbial enzyme technology in food applications
|
Auteur(s) : |
Ramesh C. Ray, Éditeur scientifique
Cristina M. Rosell, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | LIPASE ; AMYLASE ; PECTINASE ; PROTEASE ; CATALASE ; PHENOLASE ; ISOMERISATION ; ENCAPSULATION ; BRASSAGE Amidons ; Bière ; Boulangerie -- Technique ; Enzymes -- Applications industrielles ; Fermentation ; Glucides ; Glucose ; Hydrolyse ; Industries agroalimentaires ; Jus de fruits ; Lactose ; Manioc ; Peptidases ; Produits laitiers ; Viande -- Industrie et commerce ; Vin |
Résumé : |
The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.
The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.
|
Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2017 |
Collection : | Food Biology Series |
Format : | 1 vol. (XIII-506 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
Part 1: HISTORY
Part 1: HISTORY |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4987-4983-1 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=192710 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|---|
Palaiseau | Vert | UV Procédés - Opérations unitaires -Technologies | UV1.2 RAY | Papier | Empruntable Disponible |