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Titre : |
Handbook of food analysis : volume II
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Auteur(s) : |
Leo M.L. Nollet, Éditeur scientifique
Fidel Toldrá, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | PESTICIDE ; VOLAILLE ; ORGANISME GENETIQUEMENT MODIFIE ; AMINE ; MATERIAU D'EMBALLAGE ; DECHET ; ALLERGIE ; MYCOTOXINE ; METAL ; SEPARATION ; EXTRACTION ; ABSORPTION ; PROPRIETE OPTIQUE ; VIANDE ; CALORIMETRIE ; CHROMATOGRAPHIE ; CHROMATOGRAPHIE GAZ LIQUIDE ; ELECTROPHORESE ; SPECTROSCOPIE ; SPECTROSCOPIE RMN ; PESTICIDE CHLORE ; HERBICIDE ; IRRADIATION ; ECHANTILLONNAGE ; BIOCAPTEUR ; SPECTROSCOPIE ULTRAVIOLETTE |
Résumé : |
Updated to reflect changes in the industry during the last ten years, The Handbook of Food Analysis, Third Edition covers the new analysis systems, optimization of existing techniques, and automation and miniaturization methods. Under the editorial guidance of food science pioneer Leo M.L. Nollet and new editor Fidel Toldra, the chapters take an in-depth look at how to determine the chemical composition of foodstuffs at the level required to safeguard consumer health, well-being, and safety.
Updated to reflect changes in the industry during the last ten years, The Handbook of Food Analysis, Third Edition covers the new analysis systems, optimization of existing techniques, and automation and miniaturization methods. Under the editorial guidance of food science pioneer Leo M.L. Nollet and new editor Fidel Toldra, the chapters take an in-depth look at how to determine the chemical composition of foodstuffs at the level required to safeguard consumer health, well-being, and safety.
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Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2015 |
Mention d'édition : | 3e éd. |
Format : | 1 vol. (XXIII-709 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 29 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
Section IV Residues and other food components
Section IV Residues and other food components |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4665-5658-4 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=185910 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.1 NOL | Papier | Empruntable Disponible |