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Titre : |
Analyzing sensory data with R
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Auteur(s) : |
Lê, Sébastien
Thierry Worch |
Type de document : | Livre |
Sujets : | DONNEES STATISTIQUES ; ANALYSE ORGANOLEPTIQUE ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; ANALYSE MULTIDIMENSIONNELLE ; PANEL DE CONSOMMATEUR |
Résumé : |
Analyzing Sensory Data with R gives you the foundation to analyze and interpret sensory data. The book helps you find the most appropriate statistical method to tackle your sensory data issue.
Analyzing Sensory Data with R gives you the foundation to analyze and interpret sensory data. The book helps you find the most appropriate statistical method to tackle your sensory data issue.
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Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2015 |
Collection : | The R Series |
Format : | 1 vol. (XVII-356 p.) / ill. , couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
I Quantitative Descriptive Approaches
I Quantitative Descriptive Approaches |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4665-6572-2 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=181936 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU1.4 LE | Papier | Empruntable Disponible |