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Titre : |
Managing food safety risks in the agri-food industries
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Auteur(s) : |
Jan Mei Soon
Richard Baines |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Risques pour la santé ; Industrie agro-alimentaire ; Industrie laitière ; Boeuf (viande) -- Industrie et commerce -- Aspect sanitaire ; Porcs -- Industrie et commerce ; Produits de la pêche -- Industrie et commerce ; Analyse des dangers et maîtrise des points critiques ; Principe de précaution ; Stratégie ; Gestion du risque ; Commerce international Aviculture TOXICOLOGIE ; AGRICULTURE ; INDUSTRIE ; BOEUF ; PRODUIT LAITIER ; HYGIENE ; AGENT DE CONTAMINATION ; POULET ; PORC ; MICROBIOLOGIE ; SECURITE ; HACCP ; INDUSTRIE ALIMENTAIRE ; POISSON ; PRODUIT DE LA MER ; VOLAILLE ; SALMONELLA |
Résumé : |
Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in food production chains creates more points for introducing microorganism contamination of crops, livestock, and aquatic organisms. Managing Food Safety Risks in the Agri-Food Industries addresses existing and emerging risks in the primary agri-food sectors and discusses ways to manage, reduce, or prevent these risks from occurring.
Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in food production chains creates more points for introducing microorganism contamination of crops, livestock, and aquatic organisms. Managing Food Safety Risks in the Agri-Food Industries addresses existing and emerging risks in the primary agri-food sectors and discusses ways to manage, reduce, or prevent these risks from occurring.
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Editeur(s) : | Boca Raton : CRC Press |
Date de publication : | 2014 |
Collection : | Food science and technology |
Format : | 1 vol. (XI-217 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index |
Table des matières : |
1. Introduction
1. Introduction |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-1-4665-0950-4 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=167359 |
Exemplaires (2)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.2 SOO | Papier | Empruntable Disponible | |
Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.2 SOO | Papier | Empruntable Disponible |