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Titre : |
Chemical contaminants and residues in food
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Auteur(s) : | Dieter Schrenk, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | PESTICIDE ; MOLLUSQUE ; POISSON ; VOLAILLE ; ACIDE AMINE ; COMPOSE ORGANIQUE ; ALUMINIUM ; ARSENIC ; CUIVRE ; ETAIN ; FER ; MERCURE ; PLOMB ; ZINC ; ENVIRONNEMENT ; DECHET ; DROGUE ; MEDICAMENT ; MYCOTOXINE ; TOXICITE ; METAL ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; CEREALE ; OEUF ; VIANDE ; SECURITE ; CHROMATOGRAPHIE ; CHROMATOGRAPHIE GAZ LIQUIDE ; HPLC ; SPECTROSCOPIE ; VEGETAUX |
Résumé : |
- provides an essential guide to the main chemical contaminants, their health implications, the processes by which they contaminate food products, and methods for their detection and control
- provides an essential guide to the main chemical contaminants, their health implications, the processes by which they contaminate food products, and methods for their detection and control
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Editeur(s) : | CAMBRIDGE : Woodhead Publishing Limited |
Date de publication : | 2012 |
Collection : | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, ISSN 2042-8049, num. 235 |
Format : | 1 vol. (XXVI-577 p.) / ill., couv. ill. en coul. / 24 cm |
Note(s) : |
Bibliogr. Index. Annexes |
Table des matières : |
PART 1 RISK ASSEMENT AND SELECTED ANAYTICAL METHODS
PART 1 RISK ASSEMENT AND SELECTED ANAYTICAL METHODS |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-0-85709-058-4 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=166270 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU2.201 SCH | Papier | Empruntable Disponible |