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Titre : |
The world wheat book : a history of wheat breeding
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Titre de série : | The world wheat book, 2 |
Auteur(s) : |
Alain Bonjean, Éditeur scientifique
William J. Angus, Éditeur scientifique Maarteen van Ginkel, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Blé -- Cultures ; Blé -- Chimie |
Résumé : |
It is ten years since Volume 1 of The World Wheat Book was completed and the intervening years have seen many changes in the world economy, in agriculture in the countries where wheat is grown, and major developments in the techniques of wheat breeding.
It is ten years since Volume 1 of The World Wheat Book was completed and the intervening years have seen many changes in the world economy, in agriculture in the countries where wheat is grown, and major developments in the techniques of wheat breeding.
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Editeur(s) : | Paris : Éd. Tec & Doc-Lavoisier |
Date de publication : | DL 2011 |
Format : | 1 vol. (LV-1201 p.-[24] p. de pl.) / ill. en noir et en coul., couv. ill. en coul. / 25 cm |
Note(s) : |
Notes bibliogr. Index |
Langue(s) : | Anglais |
Identifiant : | 978-2-7430-1102-4 |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160494 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | ST Agriculture - Agronomie | ST5.101 BON | Papier | Empruntable Disponible |