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Titre : |
Physiology
|
Titre de série : | Coffee, Volume 3 |
Auteur(s) : |
R.J. Clarke, Éditeur scientifique
R. Macrae, Éditeur scientifique |
Type de document : | Livre |
Sujets : | Café ; Café -- Aspect physiologique |
Résumé : |
This third volume in the series deals with the physiological effects of coffee products within the human body. Coffee brews, both from the roasted and instant product, have been consumed world-wide for many years, and in recent years there has been a marked scientific and public interest in the physiological effects of coffee. |
Editeur(s) : | London : Elsevier applied Science |
Date de publication : | 1988 |
Format : | 1 vol. (388 p.) / ill., tabl., fig. / 23 cm |
Note(s) : |
Index p. 377-388 |
Table des matières : |
ch 1 : Physiologically active substances in coffee
ch 1 : Physiologically active substances in coffee |
Langue(s) : | Anglais |
Lien vers la notice : | https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160047 |
Exemplaires (1)
Localisation | Emplacement | Pôle | Section | Cote | Support | Disponibilité |
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Palaiseau | Vert | TU Aliments - Cosmétiques - Biomatériaux | TU4.3 CLA | Papier | Empruntable Disponible |