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Thésaurus Agro-alimentaire , OPERATION UNITAIRE , CRISTALLISATION
CRISTALLISATIONSynonyme(s)GRAINAGE NUCLEATION |



1st european congress on chemical engineering in occasion of ICheaP-3, the third italian conference on chemical and process engineering. ECCE1. (4 Vol.) (04/05/1997 - 07/05/1997, Florence, Italie) Vol. 2. (1997)
Titre : 1st european congress on chemical engineering in occasion of ICheaP-3, the third italian conference on chemical and process engineering. ECCE1. (4 Vol.) (04/05/1997 - 07/05/1997, Florence, Italie) Vol. 2. Type de document : texte imprimé Editeur : MILAN : AIDIC Année de publication : 1997 Importance : p. 845 à p. 1658 Note générale : Bibliographie
IllustrationsLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; MELANGE ; SECHAGE ; MEMBRANE ; DISTILLATION ; SEPARATION ; CRISTALLISATION ; THERMODYNAMIQUE ; HAUTE PRESSION ; GENIE CHIMIQUE
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16.12 (GENIE DES PROCEDES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=64608 1st european congress on chemical engineering in occasion of ICheaP-3, the third italian conference on chemical and process engineering. ECCE1. (4 Vol.) (04/05/1997 - 07/05/1997, Florence, Italie) Vol. 2. [texte imprimé] . - MILAN : AIDIC, 1997 . - p. 845 à p. 1658.
Bibliographie
Illustrations
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; MELANGE ; SECHAGE ; MEMBRANE ; DISTILLATION ; SEPARATION ; CRISTALLISATION ; THERMODYNAMIQUE ; HAUTE PRESSION ; GENIE CHIMIQUE
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16.12 (GENIE DES PROCEDES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=64608 Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque OPERATIONS UNITAIRES EUR 16.12 Papier 33004000558778 Empruntable sous conditions 5th international conference on simulation on modelling in the food and bio-industry. FOODSIM'2008 : June 26-28, 2008, Dublin, Ireland (2008)
Titre : 5th international conference on simulation on modelling in the food and bio-industry. FOODSIM'2008 : June 26-28, 2008, Dublin, Ireland Type de document : texte imprimé Auteurs : Enda Cummins, Editeur scientifique ; Daniel Thiel, Editeur scientifique Editeur : Ostend [Belgique] : EUROSIS-ETI Publication Année de publication : 2008 Importance : 1 vol. (XII-194 p.) Présentation : ill., couv. ill. en coul. Format : 30 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-90-77381-41-0 Note générale : Bibliogr. Index Langues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
ADDITIF ALIMENTAIRE ; GATEAU ; SAUMON ; GLUCANE ; MICROBIOLOGIE ; CHAMPIGNON ; LISTERIA ; SALMONELLA ; APPROVISIONNEMENT ; MYCOTOXINE ; MATIERE PLASTIQUE ; CONGRES ; CRISTALLISATION ; TRAITEMENT AUX MICROONDES ; SECHAGE ; TRANSFERT DE CHALEUR ; LAIT ; SUCRE DE CANNE ; RESEAU DE NEURONES ; MODELE MATHEMATIQUE ; MODELISATION ; CYTOMETRIE EN FLUX ; EXTRUSION ; CANNE A SUCRE
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16.14 (GENIE DES PROCEDES ALIMENTAIRES-TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : KEYNOTES
Modelling and simulation of dynamical systems with a dynamical structure
Jean-Louis Giavitto
Predictive Microbiology Tools for Evaluating the Compliance of RTE Foods with the New European Union Safety Criteria for Listeria monocytogenes
Kostas Koutsoumanis
MODELLING OF HEAT TRANSFER AND SIMULATION OF THERMAL PROCESSES
Global and local optimization of food quality in batch thermal processes
Taghi Miri, Serafim Bakalis, Burc Rustem, Angelos Tsoukalas,Efstratios Pistikopoulos and Peter Jonathan Fryer
Modelling of Heat Transfer to Foods Incorporating Uncertainty in the location of Experimental Temperature Measurement
Kevin Cronin and Jose Caro Corrales
Optimization of drying kinetics of paneer with low pressure superheated steam using an artificial neural network
Shivamurti Shrivastav, B.K. Kumbhar and Amarjeet Kalra
SIMULATION TOOLS FOR FOOD ANALYSIS
Low-grade cane sugar crystallization. Study of the effects of operating conditions on the mass of crystal germs produced carried out by design of experiments
Brigitte Grondin-Perez, Michel Benne and Jean-Pierre Chabriat
Determination of dielectric parameters of frozen materials via reverse technique
S. Curet, O. Rouaud and L. Boillereaux
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCES AND FOOD ENGINEERING
Modelling and simulation of bakery production lines for process analysis and optimization
Walid Hussein, Florian Hecker, Martin Mitzscherling and Thomas Becker
Sandwich Bread Cooling
Jean-Yves Monteau
Effect of the temperature and relative humidity in the respiration rate (RR) & transpiration rate (TR) in Agaricus bisporus
Leixuri Aguirre, Jesus M. Frías, Catherine Barry-Ryan and Helen Grogan
Time to Failure and Time to Repair Profiles Identification
Giuseppe Perrica, Cesare Fantuzzi, Andrea Grassi, Gabriele Goldoni and Federico Raimondi
Expansion of the Whole Wheat Flour Extrusion
Hongyuan Cheng and Alan Friis
RISK ASSESSMENT MODELLING IN FOOD AND BIOTECHNOLOGY
A Meta-Analysis Study of the Effect of Chilling on Prevalence of Salmonella SPP, on Pig Carcasses
D. Bergin, U. Gonzales-Barron and F. Butler
A Preliminary Simulation Model for the Prevalence of Salmonella 4 spp during Pork Processing in Ireland
Ursula Gonzales Barron, Francis Butler, Donal Bergin, Sharon Duggan, Deirdre Prendergast and Geraldine Duffy
A comparison of Deterministic and Stochastic Epidemic Models for the Risk Assessment of Salmonella at the Preharvest level of Pork Production
Ilias Soumpasis and Francis Butler
A Comparison of a Simple Spreadsheet Tool for Risk Assessment and a Fuzzy Risk Assessment Tool for Ranking of Foodborne Pathogens in Poultry Meat
Beatriz Aybar-Barboza and Francis Butler
PREDICTIVE MICROBIOLOGY APPLIED TO FOOD AND BIO-INDUSTRIES
Individual Based Modelling and Flow Cytometry: Two Suitable Tools for Predictive Microbiology
Clara Prats Soler, Jordi Ferrer Savall, Daniel López Codina and josep Vives Rego
Predictive modelling of Listeria monocytogenes in Irish smoked salmon
S.D. Chitlapilly, N. Abu-Ghannam and E.J. Cummins
Assessment of the Sensorial Shelf Life of Cultivated Mushrooms
Debabandya Mohapatra, Fernanda A. Rodrigues and Jesus M. Frias
Optimal dynamic experiment design as a tool for accurate estimation of microbial growth cardinal temperatures
Eva Van Derlinden, Lyn Venken, Kristel Bernaerts and Jan F. Van Impe
CHEMICAL RISK ASSESSMENT/EXPOSURE ASSESSMENT
An Exposure Assessment of Mycotoxins from Feed to Food in Dairy Milk
Rory Coffey and Enda Cummins
Preliminary Quantitative risk ranking and prioritisation of chemical contaminants in skim milk powder chain
A.Adekunte, F. Butler and C.O’Donnell
A Methodology for predicting Barley β Glucan levels during Pre-Harvest Stages
Uma Tiwari and Enda Cummins
Exposure assessment to phycotoxins in recreative shellfish harvesters: a sampling plan
Cyndie Picot, François-Gilles Carpentier, Alain-Claude Roudot and Dominique Parent Massin
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
A tendency model for dynamic simulation of an industrial crystallisation process
Michel Benne, Brigitte Grondin-Perez and Jean-Pierre Chabriat
Prediction of partition coefficients of plastic additives between food simulants and polyethylene films
Guillaume Gillet, Olivier Vitrac and Stéphane Desobry
Reaction Engineering for Sponge Cake Baking: Development of a Methodology to extract an Apparent Identifiable Reaction Scheme
Souad Fehaili, Barbara Rega, Pierre Giampaoli, Mathilde Courel, Catherine Bonazzi, Cedric Brandam and Xuan Meyer
ENERGY EFFICIENCY IMPROVEMENT
An Application for Energy Diagnosis in Sugar Plants
A. Merino, R. Alves, L.F. Acebes, R.Mazaeda and C. de Prada
Computer-Aided Energy Efficiency Evaluation of Microwave Thawing
L. Boillereaux, C. Josset, B. Auvity, E. Akkari and C. Castelain
SIMULATION OF FOOD PRODUCTION SYSTEMS AND THE SUPPLY CHAIN
Discrete Event Simulation with Life Cycle Assessment Data at a Juice Manufacturing System
Björn Johansson, Johan Stahre, Johanna Berlin, Karin Östergren, BarbroSundströmand Anne-MarieTillman
Dynamic Simulation of the Chicken Meat Supply Chain Facing Avian Influenza Crisis
Thi Le Hoa Vo and Daniel Thiel
Web-based predictive models for process optimization in small and medium-sized dairy enterprises
M. Schutyser, F. Smit, H. Straatsma and P. de Jong
SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION
Integrated Simulation Technology for safe sustainable Food Processes
Karin Östergren, Hans Janestad, Johanna Berlin and Ulf Sonesson
Modelling product quality in food supply chains
Martin Grunow, Renzo Akkerman and Aiying RongPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=184073 5th international conference on simulation on modelling in the food and bio-industry. FOODSIM'2008 : June 26-28, 2008, Dublin, Ireland [texte imprimé] / Enda Cummins, Editeur scientifique ; Daniel Thiel, Editeur scientifique . - Ostend (Belgique) : EUROSIS-ETI Publication, 2008 . - 1 vol. (XII-194 p.) : ill., couv. ill. en coul. ; 30 cm.
ISBN : 978-90-77381-41-0
Bibliogr. Index
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
ADDITIF ALIMENTAIRE ; GATEAU ; SAUMON ; GLUCANE ; MICROBIOLOGIE ; CHAMPIGNON ; LISTERIA ; SALMONELLA ; APPROVISIONNEMENT ; MYCOTOXINE ; MATIERE PLASTIQUE ; CONGRES ; CRISTALLISATION ; TRAITEMENT AUX MICROONDES ; SECHAGE ; TRANSFERT DE CHALEUR ; LAIT ; SUCRE DE CANNE ; RESEAU DE NEURONES ; MODELE MATHEMATIQUE ; MODELISATION ; CYTOMETRIE EN FLUX ; EXTRUSION ; CANNE A SUCRE
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16.14 (GENIE DES PROCEDES ALIMENTAIRES-TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : KEYNOTES
Modelling and simulation of dynamical systems with a dynamical structure
Jean-Louis Giavitto
Predictive Microbiology Tools for Evaluating the Compliance of RTE Foods with the New European Union Safety Criteria for Listeria monocytogenes
Kostas Koutsoumanis
MODELLING OF HEAT TRANSFER AND SIMULATION OF THERMAL PROCESSES
Global and local optimization of food quality in batch thermal processes
Taghi Miri, Serafim Bakalis, Burc Rustem, Angelos Tsoukalas,Efstratios Pistikopoulos and Peter Jonathan Fryer
Modelling of Heat Transfer to Foods Incorporating Uncertainty in the location of Experimental Temperature Measurement
Kevin Cronin and Jose Caro Corrales
Optimization of drying kinetics of paneer with low pressure superheated steam using an artificial neural network
Shivamurti Shrivastav, B.K. Kumbhar and Amarjeet Kalra
SIMULATION TOOLS FOR FOOD ANALYSIS
Low-grade cane sugar crystallization. Study of the effects of operating conditions on the mass of crystal germs produced carried out by design of experiments
Brigitte Grondin-Perez, Michel Benne and Jean-Pierre Chabriat
Determination of dielectric parameters of frozen materials via reverse technique
S. Curet, O. Rouaud and L. Boillereaux
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCES AND FOOD ENGINEERING
Modelling and simulation of bakery production lines for process analysis and optimization
Walid Hussein, Florian Hecker, Martin Mitzscherling and Thomas Becker
Sandwich Bread Cooling
Jean-Yves Monteau
Effect of the temperature and relative humidity in the respiration rate (RR) & transpiration rate (TR) in Agaricus bisporus
Leixuri Aguirre, Jesus M. Frías, Catherine Barry-Ryan and Helen Grogan
Time to Failure and Time to Repair Profiles Identification
Giuseppe Perrica, Cesare Fantuzzi, Andrea Grassi, Gabriele Goldoni and Federico Raimondi
Expansion of the Whole Wheat Flour Extrusion
Hongyuan Cheng and Alan Friis
RISK ASSESSMENT MODELLING IN FOOD AND BIOTECHNOLOGY
A Meta-Analysis Study of the Effect of Chilling on Prevalence of Salmonella SPP, on Pig Carcasses
D. Bergin, U. Gonzales-Barron and F. Butler
A Preliminary Simulation Model for the Prevalence of Salmonella 4 spp during Pork Processing in Ireland
Ursula Gonzales Barron, Francis Butler, Donal Bergin, Sharon Duggan, Deirdre Prendergast and Geraldine Duffy
A comparison of Deterministic and Stochastic Epidemic Models for the Risk Assessment of Salmonella at the Preharvest level of Pork Production
Ilias Soumpasis and Francis Butler
A Comparison of a Simple Spreadsheet Tool for Risk Assessment and a Fuzzy Risk Assessment Tool for Ranking of Foodborne Pathogens in Poultry Meat
Beatriz Aybar-Barboza and Francis Butler
PREDICTIVE MICROBIOLOGY APPLIED TO FOOD AND BIO-INDUSTRIES
Individual Based Modelling and Flow Cytometry: Two Suitable Tools for Predictive Microbiology
Clara Prats Soler, Jordi Ferrer Savall, Daniel López Codina and josep Vives Rego
Predictive modelling of Listeria monocytogenes in Irish smoked salmon
S.D. Chitlapilly, N. Abu-Ghannam and E.J. Cummins
Assessment of the Sensorial Shelf Life of Cultivated Mushrooms
Debabandya Mohapatra, Fernanda A. Rodrigues and Jesus M. Frias
Optimal dynamic experiment design as a tool for accurate estimation of microbial growth cardinal temperatures
Eva Van Derlinden, Lyn Venken, Kristel Bernaerts and Jan F. Van Impe
CHEMICAL RISK ASSESSMENT/EXPOSURE ASSESSMENT
An Exposure Assessment of Mycotoxins from Feed to Food in Dairy Milk
Rory Coffey and Enda Cummins
Preliminary Quantitative risk ranking and prioritisation of chemical contaminants in skim milk powder chain
A.Adekunte, F. Butler and C.O’Donnell
A Methodology for predicting Barley β Glucan levels during Pre-Harvest Stages
Uma Tiwari and Enda Cummins
Exposure assessment to phycotoxins in recreative shellfish harvesters: a sampling plan
Cyndie Picot, François-Gilles Carpentier, Alain-Claude Roudot and Dominique Parent Massin
MODELLING AND SIMULATION IN FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
A tendency model for dynamic simulation of an industrial crystallisation process
Michel Benne, Brigitte Grondin-Perez and Jean-Pierre Chabriat
Prediction of partition coefficients of plastic additives between food simulants and polyethylene films
Guillaume Gillet, Olivier Vitrac and Stéphane Desobry
Reaction Engineering for Sponge Cake Baking: Development of a Methodology to extract an Apparent Identifiable Reaction Scheme
Souad Fehaili, Barbara Rega, Pierre Giampaoli, Mathilde Courel, Catherine Bonazzi, Cedric Brandam and Xuan Meyer
ENERGY EFFICIENCY IMPROVEMENT
An Application for Energy Diagnosis in Sugar Plants
A. Merino, R. Alves, L.F. Acebes, R.Mazaeda and C. de Prada
Computer-Aided Energy Efficiency Evaluation of Microwave Thawing
L. Boillereaux, C. Josset, B. Auvity, E. Akkari and C. Castelain
SIMULATION OF FOOD PRODUCTION SYSTEMS AND THE SUPPLY CHAIN
Discrete Event Simulation with Life Cycle Assessment Data at a Juice Manufacturing System
Björn Johansson, Johan Stahre, Johanna Berlin, Karin Östergren, BarbroSundströmand Anne-MarieTillman
Dynamic Simulation of the Chicken Meat Supply Chain Facing Avian Influenza Crisis
Thi Le Hoa Vo and Daniel Thiel
Web-based predictive models for process optimization in small and medium-sized dairy enterprises
M. Schutyser, F. Smit, H. Straatsma and P. de Jong
SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION
Integrated Simulation Technology for safe sustainable Food Processes
Karin Östergren, Hans Janestad, Johanna Berlin and Ulf Sonesson
Modelling product quality in food supply chains
Martin Grunow, Renzo Akkerman and Aiying RongPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=184073 Réservation
Réserver ce documentExemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque OPERATIONS UNITAIRES CUM 16.14 Papier 33004000617632 Empruntable Abstracts. (4 Vol.) - 7th international conference surface and colloid science ICSCS (07/07/1991 - 13/07/1991, Compiègne, France) Vol. 2 : Section B : Disperse systems. Symposia B1, B2, B3, B4. / D. Clausse (1991)
Titre : Abstracts. (4 Vol.) - 7th international conference surface and colloid science ICSCS (07/07/1991 - 13/07/1991, Compiègne, France) Vol. 2 : Section B : Disperse systems. Symposia B1, B2, B3, B4. Type de document : texte imprimé Auteurs : D. Clausse, Coordinateur Editeur : IACIS Année de publication : 1991 Importance : 576 p. Note générale : Bibliographie
IllustrationsLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; COLLOIDE ; CRISTALLISATION ; EMULSION ; SUSPENSION ; POLYMERE ; ADSORPTION ; STABILISATION ; RHEOLOGIE ; FILTRATION ; AGENT DE SURFACE
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4.8 (SYSTEMES COLLOIDAUX) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=56814 Abstracts. (4 Vol.) - 7th international conference surface and colloid science ICSCS (07/07/1991 - 13/07/1991, Compiègne, France) Vol. 2 : Section B : Disperse systems. Symposia B1, B2, B3, B4. [texte imprimé] / D. Clausse, Coordinateur . - [S.l.] : IACIS, 1991 . - 576 p.
Bibliographie
Illustrations
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
CONGRES ; COLLOIDE ; CRISTALLISATION ; EMULSION ; SUSPENSION ; POLYMERE ; ADSORPTION ; STABILISATION ; RHEOLOGIE ; FILTRATION ; AGENT DE SURFACE
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4.8 (SYSTEMES COLLOIDAUX) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=56814 Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque CHIMIE-BIOCHIMIE-BIOPHYSIQUE CLA 4.8 Papier 33004000482102 Empruntable sous conditions
Titre : Advances in chemical engineering. Vol. 3. Type de document : texte imprimé Auteurs : T.B. Drew, Editeur scientifique ; J.W. Hoopes, Editeur scientifique ; Theodore Vermeulen, Editeur scientifique Editeur : NEW YORK : Academic Press, Inc. Année de publication : 1962 Collection : Advances in chemical engineering num. 3 Importance : 345 p. Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
GENIE CHIMIQUE ; CRISTALLISATION ; THERMODYNAMIQUE ; LIQUIDE ; SOLIDE ; MELANGE ; TRANSFERT DE CHALEUR ; AGITATION ; OPTIMISATION
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16.12 (GENIE DES PROCEDES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=59887 Advances in chemical engineering. Vol. 3. [texte imprimé] / T.B. Drew, Editeur scientifique ; J.W. Hoopes, Editeur scientifique ; Theodore Vermeulen, Editeur scientifique . - NEW YORK : Academic Press, Inc., 1962 . - 345 p.. - (Advances in chemical engineering; 3) .
Bibliographie
Illustrations
Index
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
GENIE CHIMIQUE ; CRISTALLISATION ; THERMODYNAMIQUE ; LIQUIDE ; SOLIDE ; MELANGE ; TRANSFERT DE CHALEUR ; AGITATION ; OPTIMISATION
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16.12 (GENIE DES PROCEDES) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=59887 Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque OPERATIONS UNITAIRES DRE 16.12 Papier 33004000558729 Empruntable sous conditions
Titre : Advances in food colloids. Type de document : texte imprimé Auteurs : Eric Dickinson ; David Julian McClements Editeur : Londres : Blackie academic and professional Année de publication : 1996 Importance : 333 p. ISBN/ISSN/EAN : 978-0-7514-0203-2 Prix : 746 Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
COLLOIDE ; PROTEINE ; POLYHOLOSIDE ; EMULSION ; RMN ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; CRISTALLISATION ; HUILE
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4.8 (SYSTEMES COLLOIDAUX) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=60327 Advances in food colloids. [texte imprimé] / Eric Dickinson ; David Julian McClements . - Londres : Blackie academic and professional, 1996 . - 333 p.
ISBN : 978-0-7514-0203-2 : 746
Bibliographie
Illustrations
Index
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
COLLOIDE ; PROTEINE ; POLYHOLOSIDE ; EMULSION ; RMN ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; CRISTALLISATION ; HUILE
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4.8 (SYSTEMES COLLOIDAUX) [Classement Massy]Type de document : Livre Permalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=60327 Réservation
Réserver ce documentExemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque CHIMIE-BIOCHIMIE-BIOPHYSIQUE DIC 4.8 Papier 33004000482235 Empruntable Alimentation et processus technologiques (2007)
PermalinkPermalinkPermalinkApplication des procédés membranaires en sucrerie et raffinerie de canne. / Stéphanie Cartier (08/12/1997)
PermalinkPermalinkAutomatique et maîtrise des procédés complexes - 5ème congrès français de génie des procédés (19/09/1995 - 21/09/1995, Lyon, France). / Jean-Claude Charpentier (1995)
PermalinkAutomatique et procédés chimiques. Modélisation, estimation, cristallisoirs. / Jean-Pierre Corriou (2001)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkBook of abstracts. Lactose and its derivatives - International Dairy Federation symposium (14/05/2007 - 16/05/2007, Moscou, Russie). Fermented milks. Technologies and nutrition - International Dairy Federation Regional conference (17/05/2007, Moscou, Russie). (2007)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkChemical engineering. (6 Vol.) Vol. 5 : Solutions to the problems chemical in engineering volume 2 / J.M. Coulson (1984)
PermalinkChemical engineering. (6 Vol.) Vol. 5 : Solutions to the problems chemical in engineering volume 2 / J.M. Coulson (1979)
PermalinkPermalinkPermalinkColorants et polysaccharides en sucrerie de canne. Leur influence sur la cristallisation de saccharose. / Anay Hernandez-Verde (29/01/2007)
PermalinkLes communications présentées au 3ème congrès international de l'ARTAS (16/10/1988 - 23/10/1988, Ile de La Réunion, France). (1989)
PermalinkComprehensive biochemistry. (39 Vol.) Vol. 3 : Methods for the study of molecules. / M. Florkin (1962)
PermalinkComprehensive membrane science and engineering. (4 Vol.) Vol. 4 : Membrane contactors and integrated membrane operations. / Enrico Drioli (2010)
PermalinkComptes rendus de la 13ème assemblée générale de la Commission Internationale Technique de Sucrerie - (05/06/1967 - 09/06/1967, Falsterbo, Suède). (1967)
PermalinkComptes rendus de la 15ème assemblée générale de la Commission Internationale Technique de Sucrerie (12/05/1975 - 16/05/1975, Vienne, Autriche). (1975)
PermalinkPermalinkContribution au contrôle par la modélisation d'un procédé de cristallisation en continu / José Enrique Gonzalez-Ramirez (09/03/12)
PermalinkCouplage entre écoulements, transferts thermiques et transformation lors du changement de phase d'un produit alimentaire liquide complexe : application à la maîtrise de la texture / Anis Haddad Amamou (13/05/2009)
PermalinkLa cristallisation, applications au sucre et aux produits sucrés - 3ème colloque (24/11/1994, Paris, France). (1994)
PermalinkLa cristallisation du sucre - 3ème symposium international (14/03/1996, Reims, France). (1996)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkDégradation du sucre. Coloration. Pulpe - 18ème assemblée générale de la Commission Internationale Technique de Sucrerie (08/06/1987 -12/06/1987, Ferrara, Italie). (1987)
PermalinkPermalinkPermalinkDéveloppement d'un procédé intégré de production de lactate de calcium par fermentation et cristallisation. Etudes cinétiques et rhéologiques, optimisation et modélisation. / Z. Chemaly (2000)
PermalinkDie zuckerherstellung. Ein lehr - und fachbuch über die gewinnung von zucker aus zuckerrüben. (1980)
PermalinkDrying 2002. (3 Vol.) - 13th international drying symposium IDS'2002 (27/08/2002 - 30/08/2002, Beijing, Chine). Vol. A. / C.W. Cao (2002)
PermalinkDrying 2010. (3 Vol.) - 17th international drying symposium (IDS 2010) (03/10/2010 - 06/10/2010, Magdeburg, Allemagne) Vol. A. / Evangelos Tsotsas (2010)
PermalinkDrying 2010. (3 Vol.) - 17th international drying symposium (IDS 2010) (03/10/2010 - 06/10/2010, Magdeburg, Allemagne) Vol. B. / Evangelos Tsotsas (2010)
PermalinkEtude de la maturation et de la stabilité au stockage des sucres blancs de betterave. / Barbara Roge-Goguelet (13/12/2001)
PermalinkEvolution structurale d'émulsions laitières au cours de la maturation à 4°C : Rôle de la composition en matière grasse et impact surles propriétés foisonnantes. / M.A. Mohammadzad-Bazmi (22/09/2006)
PermalinkExtraction des macromolécules pariétales des eaux de presse de betteraves sucrières. Etude de leur composition, de leurs propriétés physico-chimiques et de leur effet sur le process sucrier. / Rachida Belhamri (25/02/2005)
PermalinkPermalinkFats in food technology (2014)
PermalinkPermalinkFood colloids, biopolymers and materials - 9th European conference (14/04/2002 - 17/04/2002, Wageningen, Pays-Bas). / Eric Dickinson (2003)
PermalinkFood colloids. Fundamentals of formulation - 8th European conference (02/04/2000 - 06/04/2000, Potsdam, Allemagne). / Eric Dickinson (2001)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkGénération des solides et traitement des solides divisés - 6ème congrès français de génie des procédés (24/09/1997 - 26/09/1997, Paris, France). / Jean-Jacques Bimbenet (1997)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkGénie des procédés alimentaires. Des bases aux applications. [Prix Roberval 2002]. / Jean-Jacques Bimbenet (2003)
PermalinkPermalinkPermalinkHandbook of cane sugar technology. (Together with description of the machinery). / R.B.L. Mathur (1975)
PermalinkHandbook of food powders : processes and properties (2013)
PermalinkPermalinkHandbook of sugar refining. A manual for the design and operation of sugar refining facilities. / C.C. Chou (2000)
PermalinkPermalinkPermalinkIndustrial crystallization - 6th symposium (01/09/1975 - 03/09/1975, Usti nad Labem, Tchécoslovaquie). / J.W. Mullin (1976)
PermalinkIndustrial crystallization 84 - 9th symposium (25/09/1984 - 28/09/1984, La Haye, Pays-Bas). / S.J. Jancic (1984)
PermalinkIndustrial crystallization - Symposium presented by the Institution of Chemical Engineers (15/04/1969 - 16/04/1969, Londres, Angleterre). (1969)
PermalinkPermalinkInitiation à la chimie et à la physico-chimie macromoléculaires. (2 Vol.) Vol. 1 : Physico-chimie des polymères. (1979)
PermalinkInstitut de Recherches de l'Industrie Sucrière. Méthodes d'analyse. (2 Vol.) Tome 1. (1996)
PermalinkInstitut de Recherches de l'Industrie Sucrière. Méthodes d'analyse IRIS. (1984)
PermalinkPermalinkIntroduction au génie des procédés : applications et développements (2013)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkKinetics and mechanism of crystallization from the fluid phase and of the condensation and evaporation of liquids. / R.F. Strickland-Constable (1968)
PermalinkPermalinkMachinery and equipment of the cane sugar factory. A textbook on machinery for the cane sugar industry. / L.A. Tromp (1936)
PermalinkManuel pratique de préparations organiques avec de petites quantités de substances. / H. Lieb (1953)
PermalinkManuel de sucrerie. (1984)
PermalinkManuel de sucrerie.
PermalinkManuel de sucrerie. (1979)
PermalinkPermalinkPermalinkLa matière divisée - Séminaire annuel de l'Ecole Doctorale PROMEN (26/05/1994 - 27/05/1994, Nancy, France). / M.-N. Pons (1994)
PermalinkModélisation du comportement dynamique et optimisation de la conduite d'une cristallisation discontinue de l'industrie sucrière. / P. Ducloux (23/12/1987)
PermalinkModélisation d'un procédé de fabrication par des échangeurs de chaleur à surface raclée des produits type beurre. / Daniel Francisco Lopez-Zarate (18/02/1987)
PermalinkPermalinkPermalinkParticle growth in suspensions - Symposium organized by the Society of Chemical Industry, colloid and surface chemistry group (24/04/1972 - 26/04/1972, Brunel University, Royaum-Uni). / Albert Lee Smith (1973)
PermalinkPhénomènes fondamentaux. Développements méthodologiques - 4ème congrès français de génie des procédés (21/09/1993 - 23/09/1993, Grenoble, France). / C. Jallut (1993)
PermalinkPhénomènes fondamentaux en génie des procédés - 2ème congrès français de génie des procédés (05/09/1989 - 07/09/1989, Toulouse, France). / Joël Bertrand (1989)
PermalinkPermalinkPermalinkPhysico-chimie du chocolat : cristallisation du beurre de cacao et propriétés structurales. / Christophe Loisel (06/12/1996)
PermalinkPolymers as rheology modifiers - 198th national meeting of the American Chemical Society (10/09/1989 - 15/09/1989, Miami Beach, Etats-Unis). / D.N. Schulz (1991)
PermalinkPolymorphisme et morphologie. De la cristallisation au produit formulé - Colloque dédié au polymorphisme des solides (16/12/2002 - 18/12/2002, Lyon, France). (2003)
PermalinkPolymorphisme et transitions de phases des triglycérides. Applications aux propriétés thermiques et structurales de la matière grasse laitière anhydre et de ses fractions. / F. Lavigne (11/05/1995)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkProceedings of the 12th international congress on thermal analysis and calorimetry. (14/08/2000 - 18/08/2000, Copenhague, Danemark). (3 Vol.) Vol. 2 : Polymers organics, pharmaceuticals kinetics. / O.T. Sorensen (2001)
PermalinkProceedings of the 8th european symposium on thermal analysis and calorimetry. ESTAC 8. (25/08/2002 - 29/08/2002, Barcelone, Espagne). (3 Vol.) Vol. 1 : Theory and instrumentation. Inorganic chemistry, ceramics, metallurgy, geoscience. / R. Nomen (2003)
PermalinkProceedings of the 8th european symposium on thermal analysis and calorimetry. ESTAC 8. (25/08/2002 - 29/08/2002, Barcelone, Espagne). (3 Vol.) Vol. 2 : Organic chemistry and fine chemicals food, pharmaceuticals and life science polymer science. / R. Nomen (2003)
PermalinkProceedings of the 8th european symposium on thermal analysis and calorimetry. ESTAC 8. (25/08/2002 - 29/08/2002, Barcelone, Espagne). (3 Vol.) Vol. 3 : Physical chemistry kinetics and properties of the matter, process safety and environment, workshops. / R. Nomen (2003)
PermalinkProceedings of the 8th international congress on engineering and food. ICEF 8. (2 Vol.) (09/04/2000 - 13/04/2000, Puebla, Mexique) Vol. 1. / Jorge Welti-Chanes (2001)
PermalinkProcess engineering fundamentals - 2ème congrès européen de génie des procédés (05/10/1999 - 07/10/1999, Montpellier, France). / G. Flamant (1999)
PermalinkPermalinkProperties of polymers : their correlation with chemical structure; their numerical estimation and prediction from additive group contributions / Dirk Willem Van Krevelen (2009)
PermalinkProtection de l'environnement. Pertes en sucre - 16ème assemblée générale de la Commission Internationale Technique de Sucrerie (28/05/1979 - 01/06/1979, Amsterdam, Pays-Bas). (1979)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkRecueil des résumés étendus - 4ème congrès français de génie des procédés. (21/09/1993 - 23/09/1993, Grenoble, France). (1993)
PermalinkRéduction de la consommation d'énergie au cours de la fabrication du sucre. Cristallisation - 17ème assemblée générale de la Commission Internationale Technique de Sucrerie (30/05/1983 - 03/06/1983, Copenhague, Danemark). (1983)
PermalinkRencontres internationales en langue française sur la canne à sucre - 1ère rencontre (10/06/1991 - 15/06/1991, Montpellier, France). / R. Fauconnier (1991)
PermalinkPermalinkSéchage par pulvérisation de liquides alimentaires contenant des substances labiles. / A. Senoussi (15/12/1994)
PermalinkPermalinkSemimicro qualitative organic analysis. The systematic identification of organic compounds. / N.D. Cheronis (1957)
PermalinkPermalinkSéparations, mélanges, réactions, études finalisées - 2ème congrès français de génie des procédés (05/09/1989 - 07/09/1989, Toulouse, France). [p. 357 à p. 713]. / Joël Bertrand (1989)
PermalinkPermalinkStratégie d'accès au produit industriel - 5ème congrès français de génie des procédés (19/09/1995 - 21/09/1995, Lyon, France). / Jean-Claude Charpentier (1995)
PermalinkStrategies 2000 - 4th world congress of chemical engineering (16/06/1991 - 21/06/1991, Karlsruhe, Allemagne). Preprints IV : Sessions 10.1 - 13.4. (1991)
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