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Auteur M.A. Bourlakis |
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Titre : Food supply chain management. Type de document : texte imprimé Auteurs : M.A. Bourlakis, Editeur scientifique ; W.H. Weightman, Editeur scientifique Editeur : Oxford : Blackwell Publishing Année de publication : 2004 Importance : 236 p. ISBN/ISSN/EAN : 978-1-4051-0168-4 Prix : 56 Note générale : Bibliographie
Illustrations
IndexLangues : Anglais (eng) Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
GPAO ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; SECURITE ; LOGISTIQUE ; GESTION DE LA PRODUCTION ; DISTRIBUTION ; ELEVAGE ; AGRICULTURE
Liste Plan de classement
22.1 (LOGISTIQUE GENERALITES) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : Preface
Forewords
Contributors
1 Introduction to the UK Food Supply Chain
2 The Food Consumer and the Supply Chain
3 Perceived Risk and Product Safety in the Food Supply Chain
4 Procurement in the Food and Drink Industry in the early 21st Century
5 The UK Livestock System
6 UK Crop Production
7 Food Manufacturing
8 Food Retailing, Wholesaling and Catering
9 Partnerships and Alliances in UK Supermarket Supply Networks
10 New Product Development and Information Technology in Food Supply Chain Management: The Case of Tesco
11 Third Party Logistics in the Food Supply Chain
12 Temperature Controlled Supply Chains
13 Factors Influencing Supply and Demand for Organic Foods
14 The US Food Supply Chain
15 The Future of Food Supply Chain Management
IndexPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=67484 Food supply chain management. [texte imprimé] / M.A. Bourlakis, Editeur scientifique ; W.H. Weightman, Editeur scientifique . - Oxford : Blackwell Publishing, 2004 . - 236 p.
ISBN : 978-1-4051-0168-4 : 56
Bibliographie
Illustrations
Index
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Thésaurus Agro-alimentaire
GPAO ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; SECURITE ; LOGISTIQUE ; GESTION DE LA PRODUCTION ; DISTRIBUTION ; ELEVAGE ; AGRICULTURE
Liste Plan de classement
22.1 (LOGISTIQUE GENERALITES) [Classement Massy]Type de document : Livre Table des matières : Preface
Forewords
Contributors
1 Introduction to the UK Food Supply Chain
2 The Food Consumer and the Supply Chain
3 Perceived Risk and Product Safety in the Food Supply Chain
4 Procurement in the Food and Drink Industry in the early 21st Century
5 The UK Livestock System
6 UK Crop Production
7 Food Manufacturing
8 Food Retailing, Wholesaling and Catering
9 Partnerships and Alliances in UK Supermarket Supply Networks
10 New Product Development and Information Technology in Food Supply Chain Management: The Case of Tesco
11 Third Party Logistics in the Food Supply Chain
12 Temperature Controlled Supply Chains
13 Factors Influencing Supply and Demand for Organic Foods
14 The US Food Supply Chain
15 The Future of Food Supply Chain Management
IndexPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=67484 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque GESTION DE LA PRODUCTION-LOGISTIQUE BOU 22.1 Papier 33004000573629 Empruntable