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Auteur R.J. Clarke |
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Titre de série : Coffee, volume 1 Titre : Chemistry Type de document : texte imprimé Auteurs : R.J. Clarke, Éditeur scientifique ; R. Macrae, Éditeur scientifique Editeur : London : Elsevier applied Science Année de publication : 1985 Importance : 1 vol. (306 p.) Présentation : tabl., graph. Format : 23 cm Note générale : Index p. 291-306
Notes bibliogr.Langues : Anglais (eng) Catégories : RAMEAU
CaféRésumé : This volume on the chemistry of coffee seeks to provide a full and detailed synopsis of present knowledge on the chemical aspects of green, roasted and instant coffee within a single volume. Type de document : Livre Table des matières : ch 1 : Introduction
ch 2 : Water and mineral contents
ch 3 : Carbohydrates
ch 4 : Nitrogenous Components
ch 5 : Chlorogenic Acids
ch 6 : Lipids
ch 7 : Volatile Components
ch 8 : Carboxylic AcidsPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160046 Coffee, volume 1. Chemistry [texte imprimé] / R.J. Clarke, Éditeur scientifique ; R. Macrae, Éditeur scientifique . - London : Elsevier applied Science, 1985 . - 1 vol. (306 p.) : tabl., graph. ; 23 cm.
Index p. 291-306
Notes bibliogr.
Langues : Anglais (eng)
Catégories : RAMEAU
CaféRésumé : This volume on the chemistry of coffee seeks to provide a full and detailed synopsis of present knowledge on the chemical aspects of green, roasted and instant coffee within a single volume. Type de document : Livre Table des matières : ch 1 : Introduction
ch 2 : Water and mineral contents
ch 3 : Carbohydrates
ch 4 : Nitrogenous Components
ch 5 : Chlorogenic Acids
ch 6 : Lipids
ch 7 : Volatile Components
ch 8 : Carboxylic AcidsPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160046 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Paris Claude Bernard Magasin MAGASIN P2012/349 Papier 33004000445950 Empruntable
Titre de série : Coffee, Volume 3 Titre : Physiology Type de document : texte imprimé Auteurs : R.J. Clarke, Éditeur scientifique ; R. Macrae, Éditeur scientifique Editeur : London : Elsevier applied Science Année de publication : 1988 Importance : 1 vol. (388 p.) Présentation : ill., tabl., fig. Format : 23 cm Note générale : Index p. 377-388 Langues : Anglais (eng) Catégories : RAMEAU
Café ; Café -- Aspect physiologiqueRésumé : This third volume in the series deals with the physiological effects of coffee products within the human body. Coffee brews, both from the roasted and instant product, have been consumed world-wide for many years, and in recent years there has been a marked scientific and public interest in the physiological effects of coffee. Type de document : Livre Table des matières : ch 1 : Physiologically active substances in coffee
ch 2 : The metabolism of coffee constituents
ch 3 : Epidemiological studies on the effects of coffee drinking
ch 4 : Physiological effects of coffee and its components
ch 5 : Nutritional factors
ch 6 : The physiology of flavour : taste and aroma perception
ch 7 : Animal feeding studies with coffee
ch 8 : Mutagenicity of coffee
ch 9 : Allergens and mould toxin contaminants
ch 10 : Polycyclic aromatic hydrocarbon contaminantsPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160047 Coffee, Volume 3. Physiology [texte imprimé] / R.J. Clarke, Éditeur scientifique ; R. Macrae, Éditeur scientifique . - London : Elsevier applied Science, 1988 . - 1 vol. (388 p.) : ill., tabl., fig. ; 23 cm.
Index p. 377-388
Langues : Anglais (eng)
Catégories : RAMEAU
Café ; Café -- Aspect physiologiqueRésumé : This third volume in the series deals with the physiological effects of coffee products within the human body. Coffee brews, both from the roasted and instant product, have been consumed world-wide for many years, and in recent years there has been a marked scientific and public interest in the physiological effects of coffee. Type de document : Livre Table des matières : ch 1 : Physiologically active substances in coffee
ch 2 : The metabolism of coffee constituents
ch 3 : Epidemiological studies on the effects of coffee drinking
ch 4 : Physiological effects of coffee and its components
ch 5 : Nutritional factors
ch 6 : The physiology of flavour : taste and aroma perception
ch 7 : Animal feeding studies with coffee
ch 8 : Mutagenicity of coffee
ch 9 : Allergens and mould toxin contaminants
ch 10 : Polycyclic aromatic hydrocarbon contaminantsPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160047 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Paris Claude Bernard Magasin MAGASIN P2012/350 Papier 33004000445943 Empruntable
Titre de série : Coffee, volume 5 Titre : Related Beverages Type de document : texte imprimé Auteurs : R.J. Clarke, Éditeur scientifique ; R. Macrae, Éditeur scientifique Editeur : London : Elsevier applied Science Année de publication : 1987 Importance : 1 vol. (214 p.) Présentation : tabl., graph. Format : 23 cm Note générale : Index p. 207-214 Langues : Anglais (eng) Catégories : RAMEAU
CaféRésumé : This book is the fifth in a major six volume series covering all aspects of coffee : chemistry, technology, physiology, agronomy, coffee-related beverages and legislation. Related beverages owe their relation to coffee in that they are derived by roasting various plant materials, seeds and roots, so that aqueous infusions or brews with hot water have coffee-like characteristics. Type de document : Livre Table des matières : ch 1 : Introduction
ch 2 : The chemistry of chicory and chicory-product beverages
ch 3 : The chemistry of cereal-based beverages
ch 4 : The chemistry of non-cereal-based beverages
ch 5 : The manufacture of chicory products and other beverages
ch 6 : Detection and analysis
ch 7 : Agronomy of chicory
ch 8 : Various aspects of chicoryPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160048 Coffee, volume 5. Related Beverages [texte imprimé] / R.J. Clarke, Éditeur scientifique ; R. Macrae, Éditeur scientifique . - London : Elsevier applied Science, 1987 . - 1 vol. (214 p.) : tabl., graph. ; 23 cm.
Index p. 207-214
Langues : Anglais (eng)
Catégories : RAMEAU
CaféRésumé : This book is the fifth in a major six volume series covering all aspects of coffee : chemistry, technology, physiology, agronomy, coffee-related beverages and legislation. Related beverages owe their relation to coffee in that they are derived by roasting various plant materials, seeds and roots, so that aqueous infusions or brews with hot water have coffee-like characteristics. Type de document : Livre Table des matières : ch 1 : Introduction
ch 2 : The chemistry of chicory and chicory-product beverages
ch 3 : The chemistry of cereal-based beverages
ch 4 : The chemistry of non-cereal-based beverages
ch 5 : The manufacture of chicory products and other beverages
ch 6 : Detection and analysis
ch 7 : Agronomy of chicory
ch 8 : Various aspects of chicoryPermalien de la notice : https://infodoc.agroparistech.fr/index.php?lvl=notice_display&id=160048 Réservation
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Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Paris Claude Bernard Magasin MAGASIN P2012/351 Papier 33004000445968 Empruntable Exemplaires
Localisation Emplacement Section Cote Support Code-barres Disponibilité Massy Bibliothèque OPERATIONS UNITAIRES CLA 16.14 Papier 33004000531783 Empruntable sous conditions